Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 липня 2024 року

5 Липня 2024
327

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
327
Візит Віктора Орбана до України та втеча київських чиновників.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». Протягом шести годин повторили гостьову студію попередньої доби та інтерв’ю з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком («Слуга народу») та першим заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріманомом Джелялом.

Про візит угорського прем’єра Віктора Орбана до України у студії «Ми — Україна» говорили з політичним коментатором Дмитром Тужанським. Він жалкував, що міністр закордонних справ Петер Сіярто залишається ключовим угорським перемовником. 

Геннадій Дубов, політичний коментатор, розмірковував про політику Дональда Трампа за умови його перемоги на президентських виборах.

Представник «Української асоціації китаєзнавців» Дмитро Єфремов розповідав про зв’язок Білорусі та Китаю. Він сказав, що Китай вкрай привабливий партнер для Білорусі, а Білорусь цікава своїм логістичним розташуванням: китайські товари у Бресті перевантажують на європейські рейки.

Депутатка Київської міської ради Зоряна Скалецька («Слуга народу») у студії «Інтера» розповідала про втечу київських чиновників за кордон із дітьми-сиротами. Вона сказала, що з моменту втечі пройшло два роки й почати розбиратись у справі вдалось лише завдяки уповноваженому Верховної ради з прав людини Дмитру Лубінцю («Слуга народу»).

Політичний коментатор Дмитро Левусь розмірковував про політику турецького президента Реджепа Ердогана. Йшлось про те, що наразі зерновий коридор забезпечують без будь-якого протекторату Туреччини й Україна сама може бути гарантом продовольчої безпеки. Відповідно Ердоган наразі намагається повернути свій авторитет.


Олексій Буряченко, політичний оглядач, казав, що Путін може говорити все,  що завгодно, проте Китай мовчить та не поспішає підтримувати Путіна. Гість додав, що Китай й надалі йтиме своїм шляхом, розуміючи, що він залежний від США та Європи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
327
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду