Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2024 року

2 Липня 2024
289

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
289
Повернення полонених журналістів та поезія на війні.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 червня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ми — Україна» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «1+1». Двічі повторили випуск «Нічної варти», який був в етері 15 червня. А також дискусійну студію попередньої доби. А з 7 до 10 ранку в етері показали програму «Марафон. Ранок». Загалом команда «плюсів» працювала в марафоні протягом 15 годин.

Олена Хоменко, народна депутатка від «Слуги народу», у студії «Ради» розповідала, що за її ініціативи при Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) буде створено платформу для повернення депортованих українських дітей. Вона сказала, що варто створити спільний реєстр тих, хто сприяв викраденню дітей.

Також про ПАРЄ говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). Вона говорила про звільнення полонених українських журналістів та підготовку відповідної резолюції. Кравчук висловила сподівання, що резолюція має пришвидшити повернення, хоча й має має рекомендаційний характер.

Про поезію під час війни розповідав військовослужбовець Павло Вишебаба. Також він розмірковував, як вірші та пісні зробили з населення народ.

Вибори у США обговорили з політичним коментатором Геннадієм Дубовим. Йшлось про результати дебатів між Джо Байденом та Дональдом Трампом. Гість розповів, що демократична преса схиляє Байдена зняти кандидатуру. Проте він отримав підтримку від Барака Обами та Білла Клінтона.

Далі в етері марафону показали інтерв’ю голови Верховної Ради Руслана Стефанчука («Слуга народу»). Він розповідав про початок переговорів щодо вступу України до Європейського Союзу. 


Ілля Несходовський, економічний оглядач, розповідав про інфляцію та здорожчання продуктів. Також він розповів, що на подальші ціни вплине зростання вартості палива, врожай та залежність обладнання від електроенергії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
289
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду