28 жовтня – прес-конференція щодо виходу в прокат фільму «F63.9 Хвороба кохання»

21 Жовтня 2014
6860
21 Жовтня 2014
16:07

28 жовтня – прес-конференція щодо виходу в прокат фільму «F63.9 Хвороба кохання»

6860
28 жовтня – прес-конференція щодо виходу в прокат фільму «F63.9 Хвороба кохання»

28 жовтня о 12.00 в кінотеатрі «Київ» (зал «Сінематека») відбудеться прес-конференція з нагоди виходу в прокат фільму Дмитра Томашпольського і Олени Дем'яненко «F63.9 Хвороба кохання». Про це повідомляє прес-служба Державної агенції України з питань кіно.

 

Прес-конференція, за участі режисерів та голови Держкіно Пилипа Іллєнка пройде в межах Кінофестивалю «Молодість», де минулого року пройшла українська прем'єра фільму.

 

Виробництво стрічки було розпочато в 2012 році у копродукції між Україною, Росією та Францією. Кошторис фільму складав 12 млн. 290 тис. грн., з яких 50% профінансувало Держкіно, 2 млн. 795 тис. грн. вклала російська компанія «Партнер» і 3 млн. 167 тис. грн. - французька компанія Simposium. Виробництвом фільму займалася українська кінокомпанія «ТОВ Гагарін Медіа», що інвестувала в цей проект 182 тис. грн.

 

Окрім Києва, прем'єра стрічки відбулася в Парижі та Одесі. Прокат фільму Україні, яким опікується «Кінокомпанія Гагарін Медіа», стартує 30 жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6860
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду