На посаду голови «Центру Довженка» претендує 4 особи

На посаду голови «Центру Довженка» претендує 4 особи

2 Серпня 2014
9941
2 Серпня 2014
16:05

На посаду голови «Центру Довженка» претендує 4 особи

9941
На посаду голови «Центру Довженка» претендує 4 особи
На посаду голови «Центру Довженка» претендує 4 особи

До Міністерства культури надійшло 4 заявки на участь у конкурсному відборі на посаду генерального директора ДП «Національний центр Олександра Довженка». Про це «Детектор медіа» повідомили у Мінкультури.

 

Яу уточнили у Міністерстві, програми кандидатів комісія заслухає 7 серпня. До засідання комісії, яка проводитиме конкурсний відбір, імена претендентів, а також їх програми розвитку «Центру Довженка» не розголошуються. «Відповідно до пункту 12 Порядку проведення конкурсного відбору керівників державних суб'єктів господарювання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 р. №777, зміст заяви та інших документів, поданих претендентами, не розголошується до початку засідання комісії, на якому проводиться їх розгляд. Засідання комісії планується на 7 серпня 2014 року. Після розгляду наданих претендентами відповідних документів комісія приймає рішення про допущення їх до участі в конкурсному відборі. Претенденти, допущені до участі у конкурсному відборі, є його учасниками. Учасники конкурсного відбору, які подали пропозиції з управління підприємством - конкурсні пропозиції, заслуховуються комісією на закритому засіданні», - йдеться у відповіді Міністерства культури на інформаційний запит ТК.

 

До складу експертної комісії увійшли:

Олесь Журавчак - заступник Міністра, голова комісії

Тамара Мазур - заступник Міністра, заступник голови комісії

Інна Індиченко - головний спеціаліст відділу кадрової роботи та державної служби, секретар комісії

 

Члени комісії:

Павло Білаш - директор Департаменту мистецтв та навчальних закладів Мінкультури

Володимир Жук - директор Департаменту фінансово-ресурсного забезпечення Мінкультури

Пилип Іллєнко - директор ТОВ «Іллєнко Фільм»

Людмила Новікова - кінознавець

Лариса Петасюк - начальник управління правового забезпечення Мінкультури

Андрій Різоль - гендиректор компанії «Вавілон»

Ігор Савиченко - продюсер

Олесь Санін - кінорежисер

Наталія Фурлет - начальник відділу кадрової роботи та державної служби Мінкультури

 

Нагадаємо, 27 червня Мінкульт оголосив конкурс на заміщення посади гендиректора «Центру Довженка». Перед цим колектив даної установи звернувся з відкритим листом, в якому виступив проти «кулуарного» призначення гендиректора.

 

Олеся Анастасьєва для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду