Ukrstream.TV збирає кошти на документальну стрічку про історію Майдану

Ukrstream.TV збирає кошти на документальну стрічку про історію Майдану

26 Липня 2014
7814
26 Липня 2014
14:51

Ukrstream.TV збирає кошти на документальну стрічку про історію Майдану

7814
Ukrstream.TV збирає кошти на документальну стрічку про історію Майдану
Ukrstream.TV збирає кошти на документальну стрічку про історію Майдану

Команда UkrStream.TV разом з партнерами завершує роботу над масштабним історичним проектом - документальним фільмом Pray For Ukraine, повідомляється на сайті інтернет-каналу.  Автори проекту оголосили збір коштів для його виробництва.

 

За концепцією, фільм розповідає «як народ України ціною важких випробувань та пролитої крові виборов право на демократичне майбутнє та здолав диктатуру».

 

«Ми зібрали найбільш повний відеоархів Української революції. І для фільму ми відібрали найбільш цікаві, унікальні та приголомшуючі кадри», - кажуть журналісти UkrStream.TV.

 

Долучитися до збору коштів можна тут.

 

Нагадаємо, команда UkrStream.TV вела якісні трансляції подій Майдану в інтернеті та надавала відео численним українським та іноземним каналам. Проект фінансувався з краудфандінгу та звертався до співпраці з волонтерами, які працювали безоплатно з ідейних переконань і погоджувалися надавати свою техніку. 

 

На даний час темі Майдану присвячено три документальні кінороботи - «Майдан» Сергія Лозниці, «Євромайдан. Чорновий монтаж», створений за участі українських і  російських документалістів (з ескізами екскізи короткометражних стрічок Олександра Течинського, Олексія Солодунова, Дмитра Стойка, Романа Бондарчука, Володимира Тихого, Юрія Грузінова, Андрія Литвиненка, Юлії Гонтарук, Катерини Горностай, Юрія Страшного, Картерини Возніци, Бориса Петера, Андрєя Кісельова (Росія), Лєни Хорєвой (Росія), Романа Любого, Євгена Козеко, Дмитра Стоїкова та інших), а також альманах «Чорний зошит Майдану» студентів КНУ імені Капренка-Карого (Анастасія Лисенко, Ася Хмельова, Юрій Катинський, Анна Гольцберг, Анна Корж, Антон Сьомін, Анна Лисун, Вікторія Жукова, Альона Косінова, Анастасія Крисько, Владислав Рогалевський, Анна Борисова, Аліна Чернобай).

 

«Детектор медіа»

На фото - кадр із проморолика стрічки Pray For Ukraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду