Микола Томенко виходить з партії «Батьківщина» (ЗАЯВА)

Микола Томенко виходить з партії «Батьківщина» (ЗАЯВА)

2 Квітня 2014
15572
2 Квітня 2014
11:50

Микола Томенко виходить з партії «Батьківщина» (ЗАЯВА)

15572
Микола Томенко виходить з партії «Батьківщина» (ЗАЯВА)
Микола Томенко виходить з партії «Батьківщина» (ЗАЯВА)

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко написав заяву про вихід зі складу партії «ВО «Батьківщина». Про це йдеться на сайті депутата.

 

«З огляду на те, що партія ВО «Батьківщина» реалізувала свої головні цілі - стала повноцінною партією влади, а також домоглася звільнення Юлії Тимошенко - вважаю за можливе вийти зі складу партії. Позапартійний статус дасть можливість мені активніше сконцентруватися на парламентській та громадській діяльності», - йдеться в заяві пана Томенка.

 

Він також каже, що його вихід з партії не пов'язаний з балотуванням у президенти, на міського голову Києва чи інші виборні посади на нинішніх виборах.

 

 

Нагадаємо, голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявив, що готовий звільнити свою посаду на користь опозиції у разі, коли та буде відповідно оформлена і буде здійснена реструктуризація в парламенті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15572
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3682 дн. тому
Вау, респект! Але якщо це буде фактичний, а не тільки юридичний вихід. Але в "Батьківщині" він був одним з найбільш нормальних депутатів.
єфрейтор
3682 дн. тому
Нікуди від "Батьківщини" він не дінеться. Цє назавжди. Як лампаси у генерала навіть на кальсонах.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду