2 квітня – прем’єра фільму жахів «Синевир 3D»

2 квітня – прем’єра фільму жахів «Синевир 3D»

31 Березня 2014
11940
31 Березня 2014
17:55

2 квітня – прем’єра фільму жахів «Синевир 3D»

11940
2 квітня – прем’єра фільму жахів «Синевир 3D»
2 квітня – прем’єра фільму жахів «Синевир 3D»

2 квітня у кінотеатрі «Оскар» (7 поверх ТРЦ «Гулівер» на Спортивній площі, 1 відбудеться прем`єра фільму жахів «Синевир 3D» за участі творчої групи фільму. Про це повідомляють організатори заходу.

 

О 19:20 - початок вечірки. О 20:00 у залі № 2 - початок сеансу.

 

Творці стрічки позиціонують її як перший український фільм жахів. За сюжетом, дія відбувається на озері Синевир у Карпатах за радянських часів. Вранці з будинку потайки від батьків, вибираються на рибалку діти - брат і сестра, Сашко і Настя. Вони опиняються на Синевирі, рибалка йде чудово, а ж поки з лісу не чується несподіваний крок «Ау!».

 

«Що тут правда, а що - вигадка судити важко. Стародавні перекази оповідають про дивні істот, які здавна населяють ці ліси. Люди чують неясні звук , бачать примарні фігури, зустрічають дивних звірів... Але очевидці не поспішають згадувати ці істоти, а тим більше називати їх імена...», - йдеться у прес-релізі щодо показу «Синевир 3D».

 

Режисери: Олександр Альошечкін, В'ячеслав Альошечкін

 

У ролях: Сергій Романюк, Олена Лавренюк, Ілля Рудаков, Богдан Юсипчук, Зоряна Марченко, Костянтин Войтенко

 

Генеральний продюсер: Володимир Хорунжий

 

 

  

Акредитація обов`язкова.

 

Контактна особа: Валерія Котляренко, +38 067 110 45 80,

valeria.kotlyarenko@gmail.com


 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду