«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ

«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ

20 Березня 2014
11699
20 Березня 2014
14:56

«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ

11699
«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ
«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ

Народний депутат від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко вибачився за організацію нападу на тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова. Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє інформагентство «Укрінформ».

 

«Я роблю офіційну заяву: якщо хтось вважає, що я своїм вчинком на національній телекомпанії України образив їх особисто, я у цих людей прошу вибачення», - заявив народний депутат.

 

«Але разом з тим я хочу сказати, що, як представник влади, очевидно, мав би діяти в інший спосіб, і обіцяю, як людина, яка тільки стала частиною влади, використовувати інші методи у боротьбі з корупціонерами, які належали до режиму», - сказав Ігор Мірошниченко.

 

Водночас народний депутат не повідомив, чи складе мандат.

 

Нагадаємо, народні депутати від фракції «Свобода», які 18 березня тиском змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення, заявили, що могли б діяти чемніше по відношенню до керівника Першого національного в умовах мирного часу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Генеральна прокуратура (ГПУ) доручила Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення та Службі безпеки України негайно провести перевірку щодо порушення чинного законодавства щодо реалізації національної інформаційної політики у попередніх діях керівництва Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11699
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tvpravo
3710 дн. тому
Жалко что Романчука не было. Было бы хорошо этому быдлу в рожу с размаху. Я думаю, что тогда Мирошниченко стал бы Героем НТКУ. Коллектив бы ему благодарность выразил. А Пантелеймонов так, амеба, но хитрая. Свой интерес и кусок везде имеет!
Макс
3710 дн. тому
Мало, СДАТЬ МАНДАТ и под следствие!- За провокации против Украины!
lenna0
3710 дн. тому
Мало ещё дал пантелеймонову.
ЦУКЕН
3710 дн. тому
Это волосатое чмо содержится на налоги , которые платят все . В том числе и Пантелеймонов и сотрудники ПЕРШОГО со своих мизерных зарплат.
Sasha
3710 дн. тому
Ребята вы всех за идиотов держите? Перед кем это волосатое чмо с мандатом извинилось? Если он не прав пусть ложит мандат и отвечает перед законом.Ведь он ЗАКОН теперь в Украине один для всех?! МАЙДАН ПОДТВЕРДИ ЭТО!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду