detector.media
20.03.2014 14:56
«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ
«Свободівець» Мірошниченко вибачився за напад на керівника НТКУ

Народний депутат від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко вибачився за організацію нападу на тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова. Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє інформагентство «Укрінформ».

 

«Я роблю офіційну заяву: якщо хтось вважає, що я своїм вчинком на національній телекомпанії України образив їх особисто, я у цих людей прошу вибачення», - заявив народний депутат.

 

«Але разом з тим я хочу сказати, що, як представник влади, очевидно, мав би діяти в інший спосіб, і обіцяю, як людина, яка тільки стала частиною влади, використовувати інші методи у боротьбі з корупціонерами, які належали до режиму», - сказав Ігор Мірошниченко.

 

Водночас народний депутат не повідомив, чи складе мандат.

 

Нагадаємо, народні депутати від фракції «Свобода», які 18 березня тиском змусили тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення, заявили, що могли б діяти чемніше по відношенню до керівника Першого національного в умовах мирного часу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Генеральна прокуратура (ГПУ) доручила Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення та Службі безпеки України негайно провести перевірку щодо порушення чинного законодавства щодо реалізації національної інформаційної політики у попередніх діях керівництва Національної телекомпанії України (НТКУ).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY