Прес-конфренцію глави Верховної Ради АР Крим висвітлювали переважно російські канали

2 Березня 2014
14401
2 Березня 2014
15:08

Прес-конфренцію глави Верховної Ради АР Крим висвітлювали переважно російські канали

14401
Прес-конфренцію глави Верховної Ради АР Крим висвітлювали переважно російські канали

Сьогоднішню прес-конфренцію глави Верховної Ради Автономної Республіки  Крим Володимира Константінова висвітлювали переважно російські канали.

 

Також тут працювали знімальні групи НТН та кримськотатарського каналу ATR.

 

 


 

Як писала «Детектор медіа», невідомі у військовому одязі перешкоджають в`їзду українських та іноземних журналістів до Криму.

 

Напередоні, 1 березня угрупування у масках, яке називає себе «Кримським фронтом», захопило Будинок профспілоу у Сімферополі. Вони розташувалися в Інформаційному прес-центрі та заявили, що кримські ЗМІ подають неправдиву інформацію. Також невідомі пообіцяли сприяти формуванню суспільної думки та забезпечуватимуть співробітників прес-центру «зарплатою та їжею».

 

Перша прес-конференція «Кримського фронту» пройшла під прапором Російської Федерації. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14401
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
3708 дн. тому
кроме ATR и НТН, там же еще был микрофон СТБ
андрій
3708 дн. тому
В.Путин розгорнув, з 27.02.2014 р.,терористичні операції проти України ! Отож Путін повинен відповісти за агресію проти України перед світовою громадськістю..В.Путину- АНАФЕМА !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду