25 жовтня – відкриття фотовиставки газети «День»

24 Жовтня 2013
7853
24 Жовтня 2013
13:21

25 жовтня – відкриття фотовиставки газети «День»

7853
25 жовтня – відкриття фотовиставки газети «День»

25 жовтня о 17.00 у Київській міській галереї мистецтв «Лавра» (вул. Лаврська, 1) відбудеться відкриття XV фотовиставки «День-2013», присвяченої 17-му дню народженню газети «День».

 

Виставка триватиме з 26 жовтня по 3 листопада 2013 року. Експозиція буде складатись з понад 300 найкращих світлин, серед яких представлені світлини-переможці XV Міжнародного фотоконкурсу газети «День». Фотовиставка проходить під гаслом «У кожного зеленого є шанс з газетою "День"». Щороку фотовиставка «Дня» подорожує Україною.

 

Фотоконкурс, який проводиться щорічно від 1999 року - це найбільш масштабний соціальний проект газети, що, поряд із іншими культурно-просвітницькими ініціативами видання (Бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», премією ім. Джеймса Мейса «Громадянська позиція» та ін.) став уже її візитівкою.

 

У фотоконкурсі беруть участь як художники-професіонали, так і аматори-початківці з усіх куточків країни. Цього року «День» отримав близько 2 тисяч світлин, з яких відібрано понад 300, які і увійшли в експозицію фотовиставки «День-2013».

 

Окрім «дорослих» номінацій конкурсу - «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», з 2009-го року започатковано спеціальну номінацію - «Світ очима дітей», яка представляє роботи юних фотографів до 18 років. Цього року номінація «Цілі Розвитку Тисячоліття» від генерального партнеру XV Фотоконкурсу - міжнародної організації ПРООН.

 

25 жовтня online-трансляцію на офіційному сайті «Дня» забезпечує компанія «Адамант».

 

Серед запрошених гостей фотовиставки відомі представники культурної, академічної, політичної еліти України, провідних компаній, громадських організацій та ЗМІ.

 

Відкриє фотовиставку «День-2013» головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Традиційно, усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу лідера глядацьких симпатій від киян.

 

У рамках відкриття фотовиставки «День-2013» відбудеться презентація книжкової новинки - «Підривна література», яка є продовженням попереднього видання «Бронебійна публіцистика та загалом серії «Бібліотека газети «День».

 

Вхід вільний

 

З питань акредитації слід звертатися: (044) 303-96-21, e-mail: pr@day.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7853
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду