У Сімферополі невідомі димовою шашкою зірвали показ фільму про Pussy Riot  (ВІДЕО)

У Сімферополі невідомі димовою шашкою зірвали показ фільму про Pussy Riot (ВІДЕО)

3 Жовтня 2013
13268
3 Жовтня 2013
11:17

У Сімферополі невідомі димовою шашкою зірвали показ фільму про Pussy Riot (ВІДЕО)

13268
У Сімферополі невідомі димовою шашкою зірвали показ фільму про Pussy Riot  (ВІДЕО)
У Сімферополі невідомі димовою шашкою зірвали показ фільму про Pussy Riot  (ВІДЕО)

Група невідомих зловмисників у масках зірвала в середу ввечері показ фільму «Показовий процес: історія Pussy Riot», який проходив у сімферопольському арт-центрі «Карман».

 

Про це повідомили кримські громадські активісти Олексій Арунян та Олександра Дворецька на своїх сторінках у соціальних мережах, повідомляє «Радіо Свобода».

 

За словами журналіста і громадського активіста, одного із організаторів Кіноклубу Олексія Аруняна, на початку показу кілька невідомих спортивної статури увірвалися до арт-центру і почали бити присутніх. Організаторам вдалося зачинити двері до глядацької зали. Нападники намагалися їх виламати, але це їм не вдалося. Пан Арунян повідомив, що зловмисники змогли кинути до зали димову шашку і побили двох волонтерів, які опинилися поза залою. Також постраждали двоє глядачів, які прийшли на показ фільму.

 

 

 

 

На місце події була викликана швидка допомога і міліція. Організаторами та учасниками Кіноклубу соціального та класичного кіно були написані заяви за фактом нападу, повідомляє видання «Аргументы недели. Крым».

 

Документальний фільм «Показовий процес: історія Pussy Riot» режисерів Майка Лернера і Максима Поздоровкіна розповідає про учасниць російської феміністської панк-групи Pussy Riot, які стали відомі після скандального виступу в храмі Христа Спасителя і зараз перебувають в ув'язненні.

 

Керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АР Крим Ольга Кондрашова у коментарі «Детектор медіа» повідомила, що до них надійшла інформація про напад, заява зареєстрована в Єдиному реєстрі і кваліфікується як хуліганство. «Міліцією проводяться всі необхідні заходи щодо встановлення осіб і фактів зриву показу фільму», - сказала речник кримської міліції.

 

У червні 2013 року в арт-центрі «Карман» невідомі намагалися зірвати показ кіноальманаху «Відкритий доступ», кинувши до глядацької зали димову шашку.

 

«Детектор медіа»

 

Фото, відео - «Аргументы недели. Крым»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду