3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»

3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»

23 Вересня 2013
9394
23 Вересня 2013
12:49

3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»

9394
3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»
3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»

3 жовтня в ТРЦ Ocean Plaza у Києві відбудеться прем'єрний прес-показ нового українського широкоформатного пригодницького фільму «Іван Сила».

 

Стрічку зняв продюсерський центр INSITEMEDIA, режисер-постановник - Віктор Андрієнко. Слоган фільму: «Правда завжди переможе!»

 

Широкоформатний повнометражний пригодницький фільм створений за 100% державного фінансування на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

У програмі прес-показу:

12.00 -12.45 реєстрація для преси
13.00 - прес-показ (Малий зал)
15.30 - видовищний трюк від Дмитра Халаджи
17. 00 - червона доріжка, фуршет
18.00 - прем'єрний показ (Великий зал)

 

Фільм водночас стартує у 24-х містах України у більш як 40 кінотеатрах.

Контакти для акредитації: 050-695-38-81, 095-271-37-89, Людмила Чичканьова, e-mail: ivansilafilm@gmail.com.

 

Довідка про фільм: Прототипом головного героя фільму став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар'єри він припинив виступати за кордоном і повернувся на Батьківщину.

 

Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який достойно пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетом сили і духу.

 

Дія фільму розгортається в Європі початку ХХ століття, історичні костюми для акторів і масовки були надані для картини чеською студією «Баррандов». Всі сцени зняті в живих будівлях і інтер'єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в теперішньому цирку. Крім того всі видовищні та силові трюки виконані у фільмі наживо.

 

Автори сценарію та режисери: Віктор Андрієнко та Ігор Письменний (за мотивами книжки Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили»). У ролях: Дмитро Халаджи - Іван Сила, Леонід Шевченко - Міха, Іванна Сахно - Мілка, Віктор Андрієнко - Фікса, Ольга Сумська - Аделія, Ігор Письменний - Пандорський, Василь Вірастюк - Велет, В'ячеслав Гіндін - доктор Новак, Владислав Пінчук - хлопчик , Сергій Романюк - Іван в старості, Лесь Задніпровський - генерал поліції, Олександр Григор'єв - капітан поліції, Володимир Комаров - клоун Білий, Борис Барський - клоун Рудий та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду