detector.media
23.09.2013 12:49
3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»
3 жовтня - прем'єрний показ українського пригодницького фільму «Іван Сила»

3 жовтня в ТРЦ Ocean Plaza у Києві відбудеться прем'єрний прес-показ нового українського широкоформатного пригодницького фільму «Іван Сила».

 

Стрічку зняв продюсерський центр INSITEMEDIA, режисер-постановник - Віктор Андрієнко. Слоган фільму: «Правда завжди переможе!»

 

Широкоформатний повнометражний пригодницький фільм створений за 100% державного фінансування на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

У програмі прес-показу:

12.00 -12.45 реєстрація для преси
13.00 - прес-показ (Малий зал)
15.30 - видовищний трюк від Дмитра Халаджи
17. 00 - червона доріжка, фуршет
18.00 - прем'єрний показ (Великий зал)

 

Фільм водночас стартує у 24-х містах України у більш як 40 кінотеатрах.

Контакти для акредитації: 050-695-38-81, 095-271-37-89, Людмила Чичканьова, e-mail: ivansilafilm@gmail.com.

 

Довідка про фільм: Прототипом головного героя фільму став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар'єри він припинив виступати за кордоном і повернувся на Батьківщину.

 

Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана, який достойно пройшов через серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетом сили і духу.

 

Дія фільму розгортається в Європі початку ХХ століття, історичні костюми для акторів і масовки були надані для картини чеською студією «Баррандов». Всі сцени зняті в живих будівлях і інтер'єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в теперішньому цирку. Крім того всі видовищні та силові трюки виконані у фільмі наживо.

 

Автори сценарію та режисери: Віктор Андрієнко та Ігор Письменний (за мотивами книжки Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили»). У ролях: Дмитро Халаджи - Іван Сила, Леонід Шевченко - Міха, Іванна Сахно - Мілка, Віктор Андрієнко - Фікса, Ольга Сумська - Аделія, Ігор Письменний - Пандорський, Василь Вірастюк - Велет, В'ячеслав Гіндін - доктор Новак, Владислав Пінчук - хлопчик , Сергій Романюк - Іван в старості, Лесь Задніпровський - генерал поліції, Олександр Григор'єв - капітан поліції, Володимир Комаров - клоун Білий, Борис Барський - клоун Рудий та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY