Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

30 Серпня 2013
9289
30 Серпня 2013
16:22

Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

9289
Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

Громадянська ініціатива «Маніпуляціям - ні!» закликає українців 1 вересня розпочати по всій країні акцію «День без ТБ», бойкотувавши перегляд телебачення. Про це повідомляє прес-служба ініціативи.

 

Засновник ініціативи Артем Стельмашов вважає, що сьогодні українське телебачення пропонує здебільшого низькопробні проекти, які варто бойкотувати.

 

«Ми закликаємо припинити «згодовувати» нам з екранів той непотріб, який телевізійні боси ніколи не дозволили би дивитися своїм дітям - брехливі «джинсові» новини, низькопробні серіали, скопійовані шоу. Ми вимагаємо надавати правдиву та об'єктивну інформацію», - коментує пан Стельмашов.

 

Організатори акції сподіваються, що ініціатива змусить керманичів українських телеканалів хоча б частково змінити редакційну політику.

 

Акція проводиться вже вчетверте.

 

Слогани ініціативи вже протягом декількох останніх років лишаються тими самими: «У тебе залишилось багато нервових клітин? Тоді подивися ще трохи ТБ», «Сьогодні такий кльовий день! Хіба варто проводити його біля телевізора?», «Як звати твого кращого друга? Телевізор?», «Життя коротке - не дивись телевізор!», «Ми за відповідальне телебачення!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9289
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду