Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

27 Серпня 2012
4054
27 Серпня 2012
15:39

Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

4054
Українцям пропонують провести 1 вересня день без ТБ

Громадянська ініціатива «Маніпуляціям - ні!» закликає 1 вересня розпочати по всій країні акцію «День без ТБ», бойкотувавши перегляд телебачення. Про це повідомляє прес-служба ініціативи.

 

Організатори закликають «припинити "згодовувати" нам з екранів той непотріб, який телевізійні боси ніколи не дозволили би дивитися своїм дітям - брехливі "джинсові" новини, низькопробні серіали, скопійовані шоу» та вимагають надавати правдиву й об'єктивну інформацію.

 

Організатори ініціативи висловили надію, що «День без ТБ» змусить керманичів українських телеканалів хоча б частково змінити редакційну політику.

 

Ця акція проводиться вже втретє.

 

За словами засновника громадянської ініціативи «Маніпуляціям - ні!» Артема Стельмашова, маніпулятивні технології на нашому телебаченні використовуються у найрізноманітніших варіантах, а жертвами їхнього впливу стають саме ті люди, які не хочуть оцінювати критично інформацію з екрану. Тому лише усвідомлення сутності маніпулятивних технологій призведе до зниження їхньої ефективності та можливої часткової від них відмови.

 

Артем Стельмашов є кандидатом у депутати за мажоритарним округом № 222 у Києві (Солом'янський район) від української платформи «Собор».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4054
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
???
4284 дн. тому
Хороший анекдот.Спасибо
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду