Від Криту до Майямі

17 Вересня 2007
4859
17 Вересня 2007
09:19

Від Криту до Майямі

4859
«Детектор медіа запитала медійників, де вони провели цьогорічну відпустку. Відповідають Олександр Богуцький, Олена Притула, Світлана Вольнова, Роман Сулима, Ірина Геращенко, Олена Громницька та інші.
Від Криту до Майямі

Олександр Богуцький, генеральний директор каналу ICTV:

– Я був на Криті, вдалося дуже добре відпочити. Донька вперше була на морі – їй 1 рік і 4 місяці. Був там в один і той самий час із Юрієм Луценком. Але в різних готелях, так що ми, звісно, не перетиналися. Був на морі з дитиною та її мамою, плавали, їли рибу, будували замки з пісочку. Чудовий відпочинок.  

 

Олена Притула, головний редактор Інтернет-видання «Українська правда»:

– Одну часть в США, а вторую – в Киргизии. На самом деле, август в плане работы был практически мертвым сезоном, он и сейчас все еще продолжается, поэтому отдохнуть удалось. В Киргизию меня пригласили на озеро Иссык-Куль. Я вообще очень люблю дикие места, где мало туристов, и как раз появилась такая возможность. Мы жили в юртах на берегу Иссык-Куля, где в ближайшем окружении людей практически не было. Дикая природа, кристально чистая вода, даже семь дней там позволяют восстановиться.  

 

Світлана Вольнова, автор і ведуча програми «Вольности Вольновой» на каналі М1:

– Отпуск у меня был три недели в мае. Я его провела, как всегда в последнее время, в Майями. Ах да, еще я была несколько дней в Нью-Йорке, а потом уже в Майями, потому что хотелось покупаться в океане. Но именно в это время в Майями было прохладно. И вообще, невозможно было загореть, поэтому, как правило, мы пользовались бассейном, который находится около дома. На океан ни разу не удалось сходить, была очень холодная вода. Я отдыхала с друзьями, с которыми работаю в Америке, то есть была достаточно приятная компания, несколько человек. Достаточно расслаблено, не такой ритм, как в Киеве, расслабленная обстановка. С утра можно ходить в шлепанцах, все одеваются только под вечер. Все рестораны приличные, гурманские, работают с 8-ми часов, поэтому ночная жизнь начиналась после 8-ми. Половину своего отдыха я смотрела американское телевидение, потому что искала какие-то элементы шоу для «Вольностей». И получается, что большая часть отдыха – это было не купание в бассейне, не занятия на тренажерах и даже не рестораны, а американские шоу. Хочется делать подобные вещи у нас.   

 

Ірина Геращенко, кандидат у депутати, «Наша Україна-Народна Самооборона»:

– Я мала кілька чудових днів, коли їздила провідувати свою дитину в табір «Артек». Я вважаю, що за ці два дні в мене теж була маленька відпустка, бо там є такий чудовий готель прямо на березі моря, звідки була можливість бачити, чим живе зараз табір, і водночас відчути вічне свято Криму. Там казкова природа. Це відпочинок від спекотного міста. 

 

Потім була відпустка. Ми з дитиною їздили на один із найменших, але найбільш зелений грецький острів Корфу. Насправді, навіть коли я один день проводжу зі своєю донькою, для мене це вже відпочинок. Тим більше, в неї зараз такий активний вік, вона змушує маму не лежати на місці, а багато плавати, грати з нею в спортивні ігри, багато мандрувати. Тож можна сказати, що це літо для мене було дивним, напередодні старту виборчої компанії я отримала повноцінну відпустку. Це і є моє уявлення про ідеальну відпустку, коли в тебе вимкнений мобільний телефон, коли поряд із тобою найрідніші люди, коли тепло, але не спекотно, коли обов’язково є море, коли обов’язково з тобою багато-багато художніх книжок. Так, бо для мене відпустка – це ще й можливість прочитати 5-6 художніх книжок, і хоча б одна з них – із сучасної української літератури. Цього разу я із задоволенням прочитала одразу кілька. Це «Сьомга» Софії Андрухович. Мені було дуже цікаво читати прозу доньки відомого письменника, порадіти за те, що в цьому випадку природа не відпочиває на дітях. Прочитала нову книжку Світлани Пиркало, яку трішечки знаю особисто. Насолоджувалася хорошою українською мовою, легкою прозою. В цілому вважаю, що відпустка вдалася.

 

Роман Сулима, головред журналу «10 дней»:

– У меня отпуск состоял из нескольких частей. Сначала мы были на море – в мае и июне, а остальную часть своего отдыха – две недели – я провел со своей женой на даче у родителей под Харьковом. Она уже на 8-м месяце, мы ожидаем пополнения в семье, и поэтому мы решили слишком далеко не ездить.  

 

Андрій Гоголєв, головний редактор журналу «КоммерсантЪ»:

– Как такового, отпуска не было. Когда вырываюсь на два-три дня, то бываю везде. Этим летом был в Бодруме, например. Отдохнул отлично, ездил с супругой. В Турции был очень много, но в Бодруме впервые. В отпуск идти не планирую, но на выходные собираюсь съездить в Барселону.

 

Олена Громницька, головний редактор журналу «Профиль-Украина»:

– В Крыму. Традиционно в санатории, в котором отдыхаю не первый год. Ни на что другое, ни на какую Европу, Канары, Антилы не сменила бы никогда. Отдыхать, когда не закончено какое-то дело, когда все время находишься в каком-то информационном потоке, достаточно сложно. В целом, я думаю, что немножко подлечилась.  

 

Ольга Михайлова, головред «ПолитикHALL»:

– Отпуск я полностью провела в Киеве. Не отдыхала, буду отдыхать в сентябре. 

 

Нана Морозова, головный редактор «ELLE Украина»

– У меня не было отпуска. Этим летом я совсем не отдыхала. Мы готовили второй выпуск нашего журнала «ELLE deluxe», готовили спецпроект нашим партнерам «Хелен Марлен групп», поэтому не было времени отдыхать. Пока у меня только командировки. В конце сентября у меня будет поездка рекламного характера по замкам Луары, думаю, это будет как раз та возможность, когда я смогу совместить отдых и работу. Поскольку моя работа – мое хобби, я не слишком сильно устаю. А в начале октября я поеду во Францию на показы, там будет Неделя. Отдохнуть не получится, будет напряженный график. А еще в октябре я буду в Лондоне на презентации новой коллекции Puma, там должно быть хорошее событие.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4859
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду