Дебати між Гарріс та Трампом опинилися під загрозою зриву через суперечку щодо мікрофонів

Дебати між Гарріс та Трампом опинилися під загрозою зриву через суперечку щодо мікрофонів

28 Серпня 2024
1553
28 Серпня 2024
14:08

Дебати між Гарріс та Трампом опинилися під загрозою зриву через суперечку щодо мікрофонів

1553
Кампанії обох кандидатів посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до режиму постійно «ввімкнених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал ABC упереджений.
Дебати між Гарріс та Трампом опинилися під загрозою зриву через суперечку щодо мікрофонів
Дебати між Гарріс та Трампом опинилися під загрозою зриву через суперечку щодо мікрофонів

Головні кандидати у президенти США від демократів Камала Гарріс та республіканців Дональд Трамп не можуть домовитися про правила використання мікрофонів на перших дебатах, організованих телеканалом ABC 10 вересня. Про це повідомляє Reuters.

Кампанія віцепрезидентки Гарріс відкинула твердження Трампа про те, що обидві сторони домовилися про режим вимкнутих мікрофонів, коли опонент говорить. Це питання залишається предметом поточної розмови з телеканалом ABC.

У вівторок Трамп сказав, що угода була досягнута, і що правила дебатів наступного місяця будуть такими ж, як і під час дебатів CNN 27 червня, які він мав із президентом Джо Байденом.

«Дебати проходитимуть у форматі "стендап", і кандидати не можуть приносити нотатки чи "шпаргалки". ABC також запевнив нас, що це будуть "чесні та справедливі" дебати, і що жодна зі сторін не отримає запитань заздалегідь», — написав Трамп.

У понеділок кампанії обох кандидатів посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до режиму постійно «ввімкнених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал ABC упереджений.

Як зауважує Reuters, режим включених мікрофонів може допомогти або зашкодити політичним кандидатам, передаючи слова самих політиків, які іноді не були призначені для громадськості.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп і його конкурентка від Демократичної партії Камала Гарріс домовилися про дебати 10 вересня на телеканалі ABC. 

Водночас Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC

У передвиборчому штабі Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Водночас там виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джеєм Ді Венсом і Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам.

Водночас представник передвиборчої кампанії Камали Гарріс заявив, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом. 

Як пише АВС News, між Трампом та Гарріс розгорнулася рекламна війна в ключових штатах, де Гарріс запустила тритижневу рекламну кампанію вартістю 50 млн доларів перед Національним з’їздом Демократичної партії, а Трамп зарезервував ефірний час на суму 12 млн доларів у штатах Пенсильванія, Джорджія, Мічиган, Аризона, Невада та Вісконсин, згідно з даними AdImpact.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1553
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду