У понад 10 мільйонів гривень оцінили годинники Медведчука

У понад 10 мільйонів гривень оцінили годинники Медведчука

12 Серпня 2024
739
12 Серпня 2024
23:33

У понад 10 мільйонів гривень оцінили годинники Медведчука

739
Найдорожче оцінили годинники «Breguet 4416K» та «Patek Philippe», а «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку.
У понад 10 мільйонів гривень оцінили годинники Медведчука
У понад 10 мільйонів гривень оцінили годинники Медведчука

Незалежна оцінка 20 колекційних годинників, які раніше належали державному зраднику Віктору Медведчуку, оцінила їх у понад як 10,6 млн гривень. Про це повідомила голова Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Олена Дума.

За її словами ТОВ «PolonEX», яке виграло конкурс на оцінювача цього активу, найдорожче оцінило годинники «Breguet 4416K» та «Patek Philippe» — у 1 859 013 грн та 1 271 503 грн відповідно.

«Хоча ми завжди сподіваємося на вищу оцінку, годинники були оцінені відповідно до ринкової вартості вживаних виробів», — зауважила Дума.

Вона наголосила, що агентство завжди висвітлює всі етапи реалізації, щоб усі охочі могли ознайомитися з нею і, в разі необхідності, внести пропозиції чи зауваження. Агентство завжди відкрите до пропозицій та готове до повторного оцінювання, якщо це буде необхідно.

«Радує, що годинник “Москва Кремль” отримав найнижчу оцінку — всього 17,4 тис. грн. Тож, той, хто придбає цей “шедевр”, матиме чудову можливість зупинити його, або змусити Москву та Кремль жити за київським часом», — підкреслила голова АРМА.

Вона нагадала, що придбаний колишнім народним депутатом і зрадником України автомобіль «Maybach» уже реалізується на «Прозорро.Продажі». Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.

Авто 2003 року випуску, коли Медведчук керував адміністрацією тодішнього Президента України.

«Чудова можливість сісти за кермо авто, яке стало свідком зростання політичного впливу Медведчука і його максимального падіння. Не пропустіть можливості позмагатися за придбання цих арештованих активів», — зауважила глава відомства.

Нагадаємо, раніше Національне агентство з розшуку та менеджменту активів  отримало в управління земельні ділянки в Києві, що належали підозрюваним у державній зраді колишнім народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Фото: АРМА

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
739
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду