На фронті загинув письменник Василь Паламарчук

На фронті загинув письменник Василь Паламарчук

3 Липня 2024
3229

На фронті загинув письменник Василь Паламарчук

3229
Письменник Василь Паламарчук загинув на східному напрямку.
На фронті загинув письменник Василь Паламарчук
На фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув юрист і письменник з Херсонщини Василь Паламарчук. Про це повідомила пресслужба Олешківської територіальної громади.

«Сьогодні на східному напрямку під час виконання бойового завдання загинув наш земляк, військовий, письменник Василь Паламарчук — коханий чоловік та люблячий батько трьох дітей», — ідеться в повідомленні.

Близька знайома Паламарчука Олена Каспіркевич зазначила, що Василь Паламарчук загинув на Донеччині.

«Мій кум Василь Паламарчук загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Мозок відмовляється усвідомлювати», — написала Каспіркевич у фейсбуку.

Нагадаємо, раніше на фронті загинув один із фотографів Збройних сил України, чоловік заступниці голови Архітектурної палати Національної спілки архітекторів України Анни Кирій Арсен Федосенко. 

Читайте також: 

Фото: Olena Kaspirkevych/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3229
Читайте також
17.06.2024 09:40
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
4 062
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду