Національна асоціація медіа оголосила конкурс для гіперлокальних радіостанцій

Національна асоціація медіа оголосила конкурс для гіперлокальних радіостанцій

11 Червня 2024
597
11 Червня 2024
14:19

Національна асоціація медіа оголосила конкурс для гіперлокальних радіостанцій

597
Обраним радіостанція допоможуть зміцнити свою сталість, створити суспільно значущий контент та розширити аудиторію.
Національна асоціація медіа оголосила конкурс для гіперлокальних радіостанцій
Національна асоціація медіа оголосила конкурс для гіперлокальних радіостанцій

Національна асоціація медіа оголосила конкурс на участь у програмі для гіперлокальних радіостанцій для зміцнення їхньої сталості, створення суспільно значущого контенту та розширення аудиторії. Про це повідомляється на сайті НАМ

За умовами програми оберуть п’ять радіостанцій з деокупованих або близьких до лінії фронту територій та ще п’ять  із західних та центральних регіонів України.

Обрані радіостанції отримають можливість проаналізувати свою аудиторію за допомогою досліджень, створити новий якісний контент та попрацювати з експертами, щоб покращити роботу.

П’ять радіостанцій з деокупованих або близьких до лінії фронту територій отримають на створення не менше 30 одиниць контенту 450 000 грн. Інші п’ять радіостанцій із західних та центральних регіонів України — 285 000 грн.

Контент, який створюватимуть гіперлокальні радіостанції, стосуватиметься стійкості регіону, відновлення локального бізнесу, висвітлення роботи неурядових громадських організацій, волонтерів, лікарень, нагальну інформацію про електро- та водопостачання у регіоні тощо. Згодом організатори повідомлять детальніший перелік тем для створення контенту.

Крім того, переможці конкурсу отримають індивідуальні консультації експертів школи UMES та підтримку медіакомпаній з диджиталу, радіопрограмування, HR та продажів, маркетингу залежно від потреб медіа, які компанії будуть втілювати під керівництвом експертів. А також групові сесії з колегами для обміну досвідом і нові джингли.

Медіакомпанії-переможці реалізовуватимуть проєкт до кінця 2025 року.

Реєстрація на конкурс відбувається за цим лінком. Дедлайн подання анкет — 28 червня. Оголошення результатів — 16 липня.

Як пишуть організатори, охочі взяти участь у конкурсі повинні відповідально поставитися до написання мотиваційного листа в анкеті, а також бути готовими до онлайн-співбесіди для уточнення інформації чи мотивації.

Нагадаємо, у квітні Національна асоціація медіа (НАМ) оголошувала конкурс для комунальних ЗМІ для трансформації їх у незалежні публічні медіа відповідно до Закону України «Про медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
597
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду