Телеканал К2 відновлює власний ефір з 8 квітня

Телеканал К2 відновлює власний ефір з 8 квітня

4 Квітня 2024
4154
4 Квітня 2024
13:10

Телеканал К2 відновлює власний ефір з 8 квітня

4154
Від початку повномасштабного російського вторгнення канал К2 транслював загальнонаціональний телемарафон «Єдині новини».
Телеканал К2 відновлює власний ефір з 8 квітня
Телеканал К2 відновлює власний ефір з 8 квітня

Телеканал К2 з 8 квітня відновлює власний ефір. Про це пресслужба каналу «Інтер» повідомила нашу редакцію пресрелізом.

«Канал повертається зі слоганом “К2: Краса і Кохання”. З наступного тижня українські глядачі зможуть дивитися на каналі улюблені проєкти та серіали», — йдеться у пресрелізі.

Зокрема, у будні о 18:30 на К2 виходитиме бразильська теленовела «Клон». Окрім того, в ефірі К2 можна буде дивитися випуски соціального проєкту «Стосується кожного», кулінарного шоу «Готуємо разом», програм «Шість соток», «Королева декору», «Сімейний суд» та ін.

Від початку повномасштабної війни телеканал К2 транслював загальнонаціональний телемарафон «Єдині новини».

Основний телеканал Inter Media Group — «Інтер» — продовжує транслювати телемарафон і брати участь у його підготовці. Також марафон продовжить показувати ще один телеканал медіагрупи — Zoom.

Читайте також:

Нагадаємо, 25 лютого 2022 року, наступного дня після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики повідомила, що медіагрупи «1+1 media», StarLight Media та Inter Media Group об’єдналися для створення і трансляції спільного новинного телемарафону.

Читайте також:

Фото: пресслужба каналу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4154
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду