Видання Cosmopolitan відновило свою роботу в Україні

Видання Cosmopolitan відновило свою роботу в Україні

1 Квітня 2024
706
1 Квітня 2024
19:22

Видання Cosmopolitan відновило свою роботу в Україні

706
Шефредакторкою медіа стала Юлія Николайчук.
Видання Cosmopolitan відновило свою роботу в Україні
Видання Cosmopolitan відновило свою роботу в Україні

Редакція Cosmopolitan повідомила про відновлення в Україні роботи їхнього сайту на чолі з шефредакторкою Юлією Николайчук. Компанія Hearst Magazines надала DP Media ліцензійні права на публікацію видання, управління вебсайтом та соціальними мережами, а також організацію публічних заходів медіа. 

«Повернення в Україну таких брендів, як Cosmopolitan, є важливою подією як для читачів, так і для ринку. Бренд, який успішно працював в Україні як під час пандемії Covid, так і під час початку повномасштабної війни, готовий знову бути поруч зі своїми читачками в ці непрості часи, підтримувати їх у повсякденному житті, показувати нові можливості, надихати та піклуватися.

Cosmo — це все в одному. Це кар'єрний консультант, психолог, стиліст, секс-консультант, мотиватор і багато іншого. Це найкращий друг, який завжди поруч. І він знову тут для всіх нас», — прокоментувала Николайчук.

Українська редакція Cosmopolitan висвітлюватиме теми моди та краси, кар'єри, стосунків та ментального здоров’я, зберігаючи баланс між розважальною інформацією та контентом, що відповідає реаліям часу. Окрім цього, команда анонсувала публічні заходи, які сприятимуть особистому зростанню жінок.

Невдовзі також повідомлять про терміни виходу друкованої версії медіа.

Нагадаємо, у грудні 2023 року свою роботу в Україні також відновив сайт harpersbazaar.com.ua на чолі з головною редакторкою Катериною Поповою.

У березні 2022 року медіагрупа Hearst Magazines ухвалила рішення припинити співпрацю з Росією. Президентка компанії Дебі Чирічелла заявила, що ескалація гуманітарної кризи та глибока стурбованість можливим ширшим впливом цієї кризи змусили компанію переоцінити її роль та її відповідальність як глобального бізнесу.

Колаж: Cosmopolitan

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
706
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду