detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
19.03.2024 19:43
Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»
Канал «2+2» покаже прем’єру пригодницької драми «Звичайна людина»
Головний герой стрічки під час пошуків зниклої дочки стикається з беззаконням та жорстокістю загарбників, рятуючи по дорозі не тільки себе, але й людей навколо.

2 квітня, до річниці звільнення Київської області від російських окупантів, телеканал «2+2» розпочне прем’єрний показ чотирисерійної пригодницької драми «Звичайна людина». Про це «Детектор медіа» дізнався з пресрелізу каналу. 

Головний герой серіалу — простий дорожній робітник, який завжди вважав себе звичайною людиною, без амбіцій на геройство чи славу. Та коли війна постукала в двері, його життя перевернулося з ніг на голову. Пошук доньки, яка зникла в хаосі війни, стає його головною метою. Вирушивши на окуповану територію, Олег стикається з беззаконням та жорстокістю загарбників, які вчиняють звірства. Під час всієї подорожі йому доводиться робити неможливе: рятувати не тільки себе, але й людей навколо.

Режисер фільму Дмитро Андріянов

«Серіал “Звичайна людина” — це розповідь не лише про конкретного героя, але й про безмежну силу людського духу та відданість ідеалам, — каже автор ідеї та сценарист драми Андрій Виштак. — Ця історія нагадує нам про те, що навіть у найтемніші часи, коли здається, що вся надія втрачена, звичайні люди можуть здійснити неймовірні справи. Стрічка показує, якою міцною може бути згуртованість нації та яка сила криється в кожній звичайній людині».

Головні ролі в серіалі виконали Олег Шульга, Вероніка Дюпіна, Євгеній Ламах та інші.

Виконавець однієї з головних ролей Євгеній Ламах

Знімали серіал «Звичайна людина» у 2023 році в Києві та області. Виробництвом займалась компанія «Енержіфільм» на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ»).

Продюсерами стрічки виступили Дмитро Сафановський, Вадим Червяков, а виконавчим продюсером — Роман Омельчук. Автори ідеї — Артем Кобзан, Андрій Виштак. Режисер — Дмитро Андріянов, оператор — Матвій Шульгін.

Виконавець головної ролі Олег Шульга

Раніше «Детектор медіа» розповідав про весняний сезон на розважальних каналах, які не показують марафон. Дізнатися про десятки прем’єр, серіали про війну, а також про класичний набір мелодрам, детективів, гумористичних шоу та вікторин можна в статті Наталії Данькової «Весна телепрем’єрами красна: серіали про війну державним коштом, шоу та документалістика».

Фото: пресслужба телеканалу «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY