Ахтем Сеітаблаєв і Валентина Хамайко вестимуть шоу «Хоробрі серця» на «1+1 Україна»

Ахтем Сеітаблаєв і Валентина Хамайко вестимуть шоу «Хоробрі серця» на «1+1 Україна»

16 Лютого 2024
22812
16 Лютого 2024
14:57

Ахтем Сеітаблаєв і Валентина Хамайко вестимуть шоу «Хоробрі серця» на «1+1 Україна»

22812
Прем’єра проєкту, присвяченого героям, які творять перемогу, відбудеться навесні.
Ахтем Сеітаблаєв і Валентина Хамайко вестимуть шоу «Хоробрі серця» на «1+1 Україна»
Ахтем Сеітаблаєв і Валентина Хамайко вестимуть шоу «Хоробрі серця» на «1+1 Україна»

Цієї весни на телеканалі «1+1 Україна» стартує програма «Хоробрі серця», яка складатиметься з розповідей про українців — військових та цивільних, які здійснили подвиги, захищаючи Україну від російської агресії. Про це «Детектор медіа» дізнався з пресрелізу каналу. 

Творці проєкту обіцяють глядачам невигадані історії, які вони почують із перших вуст, ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, досі неопубліковані фото та відео, що збереглися в особистих архівах героїв. 

«У проєкті розкажуть, чиї подвиги стоять за знаменитими кадрами битв та світлинами звільнених українських міст, які облетіли весь світ. Ці герої зламали плани ворога і своїми вчинками та сміливістю рятували країну у критичні моменти. Гостями студії стануть також командири різних родів військ, які безпосередньо брали участь у подіях, бойові побратими, рідні та близькі героїв, відомі волонтери та військовослужбовці», — йдеться у повідомленні.

Одним з ведучих «Хоробрих сердець» стане Ахтем Сеітаблаєв — режисер, актор, телеведучий, який під час повномасштабного вторгнення сам пішов на фронт і став на захист країни в лавах ТРО.

«“Хоробрі серця” — це надзвичайно важливий етап в моєму житті. Для мене це історія, в першу чергу про справжніх людей з великої літери. Вони небайдужі, іноді слабкі, але сильні навіть у своїй слабкості. Про людей, яким болить, які можуть мріяти та роблять вчинки, що надихають», — каже він. 

Друга ведуча проєкту — Валентина Хамайко, ведуча «Сніданку з 1+1», бізнес-леді, інфлюенсерка та дружина екскомандира роти ударних БПЛА 68-ї окремої єгерської бригади Андрія Оністрата, з яким виховує двох синів та двох доньок.

«Радію, що стану частиною проєкту “Хоробрі серця”. За кожним днем війни, за кожним переломним моментом стоять люди, імена яких ми маємо знати! Історії наших героїв наповнені важливими деталями. Вони допоможуть багатьом родинам краще зрозуміти психологію поведінки тих чоловіків і жінок, хто боронить нашу землю зі зброєю в руках. Сьогодні наші діти знають, що справжні герої живуть не в книгах, справжні герої ходять серед нас, на Українській землі», — каже Хамайко.

Над програмою «Хоробрі серця» працює департамент журналістських проєктів телеканалу «1+1 Україна» під керівництвом Максима Шиленка. Шефредакторка проєкту — Ольга Кашпор, продюсер — Віктор Калатай

Важливою складовою проєкту стане благодійність, адже проєкт «Хоробрі серця» не тільки розповідатиме історії героїчних українців, а й допомагатиме нашим захисникам. 

Нагадаємо, у 2014 році проєкт «Хоробрі серця» з ведучим Ахтемом Сеітаблаєвим виходив на телеканалі «1+1», а у 2015-му — на «2+2».

Читайте також:

Фото: пресслужба «1+1 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22812
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду