«Хоробрі серця» покажуть воїнів, які стали легендами АТО

«Хоробрі серця» покажуть воїнів, які стали легендами АТО

18 Грудня 2014
1396

«Хоробрі серця» покажуть воїнів, які стали легендами АТО

1396
«Хоробрі серця» покажуть воїнів, які стали легендами АТО
«Хоробрі серця» покажуть воїнів, які стали легендами АТО

У неділю 21 грудня в ефір вийде підсумковий випуск «Хоробрих сердець». Він буде присвячений як легендарним, так і невідомим донині подвигам українських бійців під час війни на сході України. Початок «Хоробрих сердець» - о 21:15.

 

«Рік, що минає, опишуть у підручниках з історії як рік війни між Росією та Україною. Ця війна підла і братовбивча. Але якщо і є хоч щось світле в цьому жорстокому кровопролитті - то саме справжні герої. Їм ми присвячуємо цей випуск», - говорить ведучий «Хоробрих сердець» Ахтем Сеітаблаєв.

 

До студії прийдуть одразу троє «кіборгів» з донецького аеропорту. Вони розкажуть, як влітку українські військові втратили село Піски - надзвичайно важливу стратегічну базу поблизу аеропорту. Але «кіборг» з позивним «Адамич» і його побратими лише на 3-х танках знову ринулися в бій і разом з іншими військовими відбили населений пункт у бойовиків. Нині Піски - єдиний острівець, який пов'язує захисників донецького аеропорту з територіями, що контролюються українською армією.

 

Також «Хоробрі серця» розкажуть про подвиг Олександра Анищенка, командира групи бійців спецпідрозділу «Альфа». Під час Євромайдану він відмовився стріляти у мирних людей. Олександр героїчно загинув на сході України, коли його група потрапила під обстріл бойовиків. Звання героя за здійснений подвиг йому так і не було присвоєно.

 

Ще одним героєм випуску стане медик-волонтер, якого називають «Янгол війни». Армен Нікогосян врятував життя сотням захисників України. У зоні АТО він не носить ані каску, ані бронежилет. Навіть у сепаратистів до цього хірурга особливе ставлення - вони охоче пускають його «жовто-блакитний» реанімобіль на свою територію. Армен Нікогосян прийде до студії «Хоробрих сердець» і сам розкаже свою неймовірну історію.

 

Нагадаємо, команда «Хоробрих сердець» також прагне допомогти українським військовим. З цією метою було оголошено збір коштів на реанімобілі, яких зараз дуже не вистачає на передовій.

 

Першу «лікарню на колесах» проект передав у зону АТО ще восени. У підсумковому випуску на схід України відправиться нова партія реанімобілей. Ці машини були придбані та оснащені медичним обладнанням завдяки благодійним внескам небайдужих глядачів, а також аукціону, в якому взяли участь відомі українці.

 

Прес-служба каналу «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду