Дует alyona alyona & Jerry Heil став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Дует alyona alyona & Jerry Heil став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024»

4 Лютого 2024
2525
4 Лютого 2024
19:48

Дует alyona alyona & Jerry Heil став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024»

2525
У підсумку дует переможниць отримав 21 бал: 10 балів від Національного журі та 11 балів від глядачів.
Дует alyona alyona & Jerry Heil став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024»
Дует alyona alyona & Jerry Heil став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024»

Дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» став переможцем Нацвідбору на «Євробачення-2024».

За них проголосували понад 700 тисяч глядачів.

У підсумку  alyona alyona & Jerry Heil отримали 21 бал: 10 балів від національного журі та 11 балів від глядачів.

Найвищий бал від Національного журі отримав гурт Ziferblat — 11 балів.

У голосуванні за переможця Нацвідбору на «Євробачення-2024» взяли участь більше 1 167 000 українців.

Як повідомив у прямому ефірі Суспільного, що транслювало церемонію оголошення результатів голосування, представник Міністерства цифрової трансформації, це на один мільйон більше, ніж у минулому році.

Ведучий Тімур Мірошниченко зауважив, що за статистикою переглядів нинішній Нацвідбір побив рекорди: більше мільйона переглядів на ютубі, майже 700 тисяч склала міжнародна аудиторія Нацвідбору.

Як розподілилися бали Національного журі та голоси глядачів, дивіться тут

Нагадаємо,  3 лютого на платформах Суспільного пройшов фінал Національного відбору на «Євробачення-2024», яке цьогоріч відбудеться у Швеції. 

Через технічний збій у застосунку «Дія» глядачі не змогли віддати свої голоси за фіналістів відбору в той самий день. Упродовж кількох годин команда Міністерства цифрової трансформації намагалася збільшити потужність та відновити голосування, однак цього так і не вдалося зробити.

Тож організатори Нацвідбору повідомили, що 4 лютого о 15:15 на платформах Суспільного покажуть повтор концерту, а орієнтовно о 19:05 оголосять результати.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що під час голосування за фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2024» в застосунку «Дія» зафіксували «рекордну кількість» користувачів за всю історію проєкту: «Замість 800 запитів за секунду, як було під час голосування торік, — 15 000 запитів. Порівняно з минулим роком ми збільшили потужності в 5 разів (а запитів надійшло більше у 20 разів). І тому виникла величезна черга».

Зранку 4 лютого «Дія» відновила свою роботу.

Над виробництвом телеверсії фіналу цьогорічного Нацвідбору працював переможець мистецького конкурсу — продакшн-підрозділ «1+1 media».

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) виділила майже 11 мільйонів гривень (10 999 811,46) на створення фінального концерту Нацвідбору на «Євробачення-2024».

68-й Пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме у травні 2024 року, зокрема 7 та 9 травня пройдуть півфінали, а 11 травня — гранд-фінал «Євробачення-2024».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2525
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Риба смердить з голови
82 дн. тому
Воно то і не треба бути великим спеціалістом, щоб зрозуміти, що картинка лайно. Але керівники НСТУ мало того, що не розуміються на телебаченні, так і все зробили, щоб розігнати спеціалістів з каналу. Там зараз один принцип :я начальник, а ти дурень. А ініціативних керувальників- начальників стільки, що "дурнів" на всіх них не вистачає. Ось і кличуть кучеренків збоку. А кучеренкам головне не світло в студії, а світло купюр. Купюри будуть в їхньому кармані, а студійне світло - то слава каналу.
Ксані
82 дн. тому
Да там сурдоперекладачка виглядала значно краще ніж Мірошниченко. Либонь Кучеренко знову руку доклав.
Ксана
83 дн. тому
Коли встик за записом концерту включили студію Суспільного, стало ясно чому все робили плюси - гарна картинка перетворилась на синє лайно. І не треба бути великим спеціалістом, щоби це зрозуміти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду