У кінотеатрах відбудуться покази українських короткометражок «Любов варта всього»

У кінотеатрах відбудуться покази українських короткометражок «Любов варта всього»

31 Січня 2024
644
31 Січня 2024
13:33

У кінотеатрах відбудуться покази українських короткометражок «Любов варта всього»

644
Добірку про кохання в умовах воєнного стану 22 лютого викладуть для перегляду онлайн на Takflix.
У кінотеатрах відбудуться покази українських короткометражок «Любов варта всього»
У кінотеатрах відбудуться покази українських короткометражок «Любов варта всього»

У низці міст України відбудуться допрем’єрні покази добірки українських короткометражних фільмів «Любов варта всього», створених після 24 лютого 2022 року. Покази стартують 7 лютого, а з 22 лютого з’являться в онлайн-кінотеатрі Takflix, повдіомили організатори.

«Добірка «Любов варта всього» про кохання в умовах воєнного стану вирушає містами України. Проводимо допрем’єрні за участю творців та кураторок проєкту. З нагоди Дня закоханих і напередодні другої річниці вторгнення приходьте побути разом та порефлексувати про прожитий нами досвід», — йдеться у повідомленні.

До добірки увійшов фільм-учасник офіційної програми минулорічного Каннського кінофестивалю «Як це було» Анастасії Солоневич і Дам’яна Коцура, лауреат фестивалів «Молодість», KISFF, Wiz-Art «Войси з Бахмута» Ігоря Бабаєва, учасник низки міжнародних і українських фестивалів «Поки тут тихо» Олени Подолянко і Новруза Хікмета та щемка документальна стрічка «Лелеки завжди повертаються додому» Ґали Козютинської.

Українські режисери та режисерки пропонують подивитися на війну крізь призму особистого життя та романтичних стосунків. Вони створюють об’ємний простір для рефлексій, де кожен може чесно запитати себе про власні почуття

Покази заплановані: у Києві у кінотеатрі «Жовтень» 7 лютого, у Харкові в «АrtArea ДК» 8 лютого, у Львові у «Планеті кіно» 9 лютого, у Сумах у «Хабі на Кузнечній» 9 лютого, в Ужгороді у кінотеатрі «Замок» 10 лютого, у Луцьку в «Культурному укритті» 11 лютого, у Вінниці у кінотеатрі «Montaж» 16 лютого, у Дніпрі у «Центрі сучасної культури» 17 лютого. Перелік міст ще доповнюватиметься.

Також організатори повідомили, що переглянути нову добірку короткометражок можна буде переглянути на стримінговому сервісі Takflix із 22 лютого.

Проєкт «Любов варта всього» був підтриманий у результаті відбору на відкритому конкурсі (re)connection UA 2023/24, програми, що реалізується Громадська організація «Музей сучасного мистецтва» / MOCA NGO та UEAF у партнерстві з ЮНЕСКО та фінансується через Надзвичайний фонд спадщини ЮНЕСКО.

Фото: Takflix / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
644
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду