Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»

Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»

11 Січня 2024
11628
11 Січня 2024
02:52

Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»

11628
Безугла повідомила, що їй «слабка фракція та партія у війну не потрібна».
Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»
Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»

Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу». Про своє рішення вона сповістила у фейсбуці. 

«Я написала заяву на вихід з фракції та партії "Слуга народу". 

Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобов’язання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину», — написала Безугла. 

Вона додала, що їй «не потрібна квота заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки» за умов, які нібито їй нав’язують. 

Безугла також заявила, що «підтримує Президента» і залишається «мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобов’язаннями відкритості та роботи з громадянами». 

Як відомо, на засіданні парламенту 10 січня народні депутати не змогли внести до порядку денного питання звільнення Мар’яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.  

6 січня у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання народної депутатки Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. 

5 січня стало відомо, що Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступниці голови комітету. 

Парламентарка назвала дії своїх колег по комітету «репресіями» і повідомила, що «не збирається здаватися та піддаватися шантажу». 

Мар’яна Безугла часто робить гучні заяви і дозволяє собі публічно критикувати діяльність Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так, депутатка звинувачувала його в тому, що він не надав плану на 2024 рік, і вимагала його звільнення. 

У 2022-му Безугла назвала «атакою» заяву журналістки Яніни Соколової щодо «координації» нею дій військових. 

У статті «“Пані народний неадекват”: хто така та чим відома Мар’яна Безугла» «Детектор медіа» розповідає про заступницю голови парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони. 

 Фото з фейсбук-сторінки Мар’яни Безуглої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11628
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rostyslav
108 дн. тому
Поступок справжнього ̶н̶е̶а̶д̶е̶к̶в̶а̶т̶а̶ мужчини !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду