Безугла повідомила, що її виключили з партії «Слуга народу»

Безугла повідомила, що її виключили з партії «Слуга народу»

6 Лютого 2024
1204
6 Лютого 2024
23:47

Безугла повідомила, що її виключили з партії «Слуга народу»

1204
Голова партії Олена Шуляк задовольнила заяву Безуглої про вихід з партійних лав.
Безугла повідомила, що її виключили з партії «Слуга народу»
Безугла повідомила, що її виключили з партії «Слуга народу»

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що її виключили з партії «Слуга народу». Про це вона повідомила у своєму  фейсбуці.

«Голова партії Олена Шуляк задовольнила мою заяву на вихід з партії “Слуга народу”», — написала Безугла.

Нагадаємо, народна депутатка Мар’яна Безугла 11 січня повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу». Вона заявила, що у війну їй не потрібні «слабка фракція та партія», і додала, що продовжуватиме підтримувати ініціативи президента, але при цьому не хоче мати «спільні зобов’язання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину».  

На засіданні парламенту 10 січня народні депутати не змогли внести до порядку денного питання звільнення Мар’яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Проєкт постанови про відкликання Безуглої з цієї посади зареєстрували у Верховній Раді 6 січня. 

5 січня стало відомо, що Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступниці голови Комітету. 

Парламентарка назвала дії своїх колег по Комітету «репресіями» і повідомила, що «не збирається здаватися та піддаватися шантажу». 

Мар’яна Безугла часто робить гучні заяви і дозволяє собі публічно критикувати діяльність Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так, у листопаді 2023 року депутатка звинуватила його в тому, що він не надав плану на 2024 рік, і вимагала його звільнення. 

У 2022-му Безугла назвала «атакою» заяву журналістки Яніни Соколової щодо «координації» нею дій військових. 

У статті «“Пані народний неадекват”: хто така та чим відома Мар’яна Безугла» «Детектор медіа» розповідає про заступницю голови парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони. 

Фото: фейсбук-сторінка Мар’яни Безуглої

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду