detector.media
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
11.01.2024 02:52
Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»
Мар'яна Безугла заявила про свій вихід з партії та фракції «Слуга народу»
Безугла повідомила, що їй «слабка фракція та партія у війну не потрібна».

Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії «Слуга народу». Про своє рішення вона сповістила у фейсбуці. 

«Я написала заяву на вихід з фракції та партії "Слуга народу". 

Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобов’язання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину», — написала Безугла. 

Вона додала, що їй «не потрібна квота заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки» за умов, які нібито їй нав’язують. 

Безугла також заявила, що «підтримує Президента» і залишається «мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобов’язаннями відкритості та роботи з громадянами». 

Як відомо, на засіданні парламенту 10 січня народні депутати не змогли внести до порядку денного питання звільнення Мар’яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.  

6 січня у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання народної депутатки Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. 

5 січня стало відомо, що Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступниці голови комітету. 

Парламентарка назвала дії своїх колег по комітету «репресіями» і повідомила, що «не збирається здаватися та піддаватися шантажу». 

Мар’яна Безугла часто робить гучні заяви і дозволяє собі публічно критикувати діяльність Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так, депутатка звинувачувала його в тому, що він не надав плану на 2024 рік, і вимагала його звільнення. 

У 2022-му Безугла назвала «атакою» заяву журналістки Яніни Соколової щодо «координації» нею дій військових. 

У статті «“Пані народний неадекват”: хто така та чим відома Мар’яна Безугла» «Детектор медіа» розповідає про заступницю голови парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони. 

 Фото з фейсбук-сторінки Мар’яни Безуглої

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY