detector.media
08.12.2023 15:19
Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»
Телеканал ICTV розпочав зйомки іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога»
Це продовження історії про пригоди двох київських поліціянтів, які трапляються з ними вже під час широкомасштабного вторгнення РФ в Україну.

Телеканал ICTV разом з кінокомпанією Mamas Film Production почали зйомки нового детективного телефільму «ДВРЗ. Повітряна тривога». Це продовження історії про пригоди двох поліціянтів у віддаленому кримінальному районі столиці, про яку йшлося в серіалі «Дільничний з ДВРЗ», що вийшов на ICTV ще у 2020 році.

У новому чотирисерійному фільмі, повідомили «Детектору медіа» у пресслужбі телеканалу, події відбуватимуться в час широкомасштабного вторгнення РФ до України. Сюжет розгортатиметься у 2023 році, коли Київ живе між повітряними тривогами, ворожими ракетними атаками та загрозами блекаутів. Однак двом напарникам-дільничним нема коли сумувати: до виконання поточних справ у воєнний час на районі їм додається клопоту через те, що на території дільниці знаходять убитого чоловіка. 

«Героям доводиться тісно співпрацювати з контррозвідниками: разом вони виходять на слід російського шпигуна. Чи зможуть вони розкрити ворожого агента, який вдало замаскувався і вже тривалий час удає з себе свого? А крім розслідування і екшену, будуть і нові любовні походеньки Бондаря, і цікаві подробиці особистого життя Дзюби і його Насті та багато іншого», — розповіли на телеканалі.

Глядачі знову зустрінуться з добре знайомими персонажами, яких зіграли В’ячеслав ДовженкоВіталій ІванченкоМаргарита Бахтіна, Роман Мацюта, Ксенія Мішина, Володимир Гладкий, Ігор Портянко. Будуть і нові герої — у виконанні відомих акторів, імена яких канал обіцяє повідомити згодом. Дату виходу нового іронічного детективу «ДВРЗ. Повітряна тривога» на ICTV поки що теж тримають у секреті.

«Це серіал про сьогодення і силу єднання задля спільної перемоги. Дуже радий, що навіть у такий час ми знаходимо можливість повертати улюблених героїв на екрани. Ми покажемо історію про вже знайомих українських дільничних, але які, як і всі українці, стали іншими. Перед ними постали тепер більш глобальні виклики. “ДВРЗ. Повітряна тривога” — це територія своїх людей, свого району, там, де ти не залишишся з проблемою наодинці. Тут завжди прийдуть на допомогу», — говорить креативний продюсер ICTV Дмитро Хрипун.

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Дільничний з ДВРЗ» вийшов на каналі ICTV 4 лютого 2020 року. Рецензію на нього можна прочитати тут. Другий сезон знімали влітку 2020 року. Зйомки третього сезону серіалу стартували в березні 2021 року.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY