Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі

Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі

29 Жовтня 2023
2140
29 Жовтня 2023
10:10

Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі

2140
Йому було 54 роки.
Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі
Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі

У віці 54 років пішов із життя актор, зірка американського серіалу «Друзі» Метью Перрі. Про це повідомило Reuters.

Актора знайшли мертвим у джакузі власного будинку  поблизу Лос-Анджелеса. У нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено.

Про смерть Перрі також повідомила телевізійна мережа NBC, яка транслювала «Друзів» протягом 10 років.

«Ми неймовірно засмучені через передчасну смерть Метью Перрі. Він приніс стільки радості сотням мільйонів людей у ​​всьому світі своїм ідеальним відчуттям доречності жартів і дотепністю. Його спадщина житиме протягом незліченних поколінь», — написали в NBC Entertainment. 

Метью Перрі не був одружений і не мав дітей. У своїй книзі «Друзі, коханки і велика халепа» він розповів, що тривалий час зловживав наркотиками й алкоголем, 15 разів проходив реабілітацію, а також переніс 14 операцій на шлунку.

Від травня 2021 року актор не вживав наркотики та алкоголь. За його словами, він витратив близько 9 млн доларів на боротьбу із залежністю.

У серіалі «Друзі» Метью Перрі почав зніматися в 1994 році у ролі Чендлера Бінга. Він також грав у серіалі «Західне крило», фільмах «Історія Рона Кларка», «9 ярдів» та інших.

Фото: Метью Перрі / інстаграм 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2140
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду