detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
29.10.2023 10:10
Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі
Раптово помер актор, зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі
Йому було 54 роки.

У віці 54 років пішов із життя актор, зірка американського серіалу «Друзі» Метью Перрі. Про це повідомило Reuters.

Актора знайшли мертвим у джакузі власного будинку  поблизу Лос-Анджелеса. У нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено.

Про смерть Перрі також повідомила телевізійна мережа NBC, яка транслювала «Друзів» протягом 10 років.

«Ми неймовірно засмучені через передчасну смерть Метью Перрі. Він приніс стільки радості сотням мільйонів людей у ​​всьому світі своїм ідеальним відчуттям доречності жартів і дотепністю. Його спадщина житиме протягом незліченних поколінь», — написали в NBC Entertainment. 

We are incredibly saddened by the too soon passing of Matthew Perry. He brought so much joy to hundreds of millions of people around the world with his pitch perfect comedic timing and wry wit. His legacy will live on through countless generations. pic.twitter.com/VcAlZ26Nso

— NBC Entertainment (@nbc) October 29, 2023

Метью Перрі не був одружений і не мав дітей. У своїй книзі «Друзі, коханки і велика халепа» він розповів, що тривалий час зловживав наркотиками й алкоголем, 15 разів проходив реабілітацію, а також переніс 14 операцій на шлунку.

Від травня 2021 року актор не вживав наркотики та алкоголь. За його словами, він витратив близько 9 млн доларів на боротьбу із залежністю.

У серіалі «Друзі» Метью Перрі почав зніматися в 1994 році у ролі Чендлера Бінга. Він також грав у серіалі «Західне крило», фільмах «Історія Рона Кларка», «9 ярдів» та інших.

Фото: Метью Перрі / інстаграм 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY