На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР

На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР

24 Жовтня 2023
467

На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР

467
Це книга-часопис про зухвалі, сповнені неймовірних ризиків спецоперації української воєнної розвідки.
На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР
На Франкфуртському ярмарку презентували книгу про ГУР

На найбільшому в світі книжковому ярмарку у Франкфурті відбулась презентація книги «Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі» Артема Шевченка. Про це у фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Це книга-часопис про зухвалі, сповнені неймовірних ризиків спецоперації української воєнної розвідки, а саме:

  • «Авіапрорив на Азовсталь. Небо»;
  • «Битва за острів Зміїний. Море»;
  • «Харківський контрнаступ. Земля»;
  • «Збиті льотчики Росії».

Видання доступне українською та англійською мовами.

На його сторінках автор наводить ексклюзивні дані про задум, підготовку та перебіг бойових місій ГУР МО України, а також неоціненні свідчення їхніх безпосередніх учасників ― офіцерів та солдатів на полі бою.

Передмову до книги написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

«Воєнна розвідка України, чиїм символом є сова із мечем, спрямованим у центр імперської Росії, стала одним з головних елементів збройного опору російській агресії. На емблемі ГУР МО України викарбуване латиною гасло "Sapiens dominabitur astris - мудрий пануватиме над зірками". За своїм призначенням воєнна розвідка завжди відповідає за противника, не за свої сили. І тому я знаю, що ми переможемо», ― зазначив Кирило Буданов.

Презентація книги про роботу української спецслужби в умовах широкомасштабної війни з Росією викликала жвавий інтерес у місцевої публіки.

Захід відвідали представники німецьких медіа, літературні критики, аналітики зі сфери безпеки, військовослужбовці, зацікавлені громадяни Німеччини та українці, які опинились у вимушеній еміграції через російську агресію.

«Після повномасштабного російського вторгнення у Європі триває найбільша війна після Другої світової. На полі бою протяжністю більш ніж 1500 кілометрів змагаються дві повноцінні армії ― на морі, у небі, на землі, у кіберпросторі. [...] Союзники здивовані стійкістю української нації та професійним рівнем нашої армії. Тож у цій книзі ми розкриваємо деякі подробиці бойових завдань», ― сказав автор книги Артем Шевченко.

Усього за декілька днів передпродажу, який розпочався 18 жовтня 2023 року, видавництво Yakaboo.Publishing прогнозує для книги великий успіх. Замовити її можна за посиланням

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
467
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду