Володимир Зеленський: «Російське суспільство виростило другого Гітлера»

Володимир Зеленський: «Російське суспільство виростило другого Гітлера»

18 Вересня 2023
1412
18 Вересня 2023
09:46

Володимир Зеленський: «Російське суспільство виростило другого Гітлера»

1412
Володимир Зеленський: Російське суспільство втратило повагу світу. Воно обрало і переобрало його — і виростило другого Гітлера. Ми не можемо повернутися в минуле. Але ми можемо зупинити це тут.
Володимир Зеленський: «Російське суспільство виростило другого Гітлера»
Володимир Зеленський: «Російське суспільство виростило другого Гітлера»

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російське суспільство втратило повагу світу, обравши і виростивши «другого Гітлера». Про це він сказав у передачі «60 хвилин» американської телекомпанії СBS

«Російське суспільство втратило повагу світу. Воно обрало і переобрало його — і виростило другого Гітлера. Воно зробило це. Ми не можемо повернутися в минуле. Але ми можемо зупинити це тут», — сказав Зеленський.

Він також закликав подумати, що буде зі світом через 10 років, якщо Україна програє війну.

«Якщо росіяни досягнуть Польщі, що буде далі? Третя світова війна?» — риторично запитав український президент і додав, що «ми не можемо змінити Путіна».

Президент України визнав, що український наступ розвивається повільно, але ЗСУ продовжують рух уперед.

«У нас є ініціатива. Це плюс. Ми зупинили російський наступ і перейшли в контрнаступ. І попри це, він не дуже швидкий. Важливо, що ми щодня просуваємося вперед і звільняємо території», — сказав Зеленський.

Телеканал CBS нагадує, що цього тижня Зеленський планує відвідати США, щоб побувати на Генеральній асамблеї ООН, провести переговори в Білому домі і виступити в Конгресі.

Нагадаємо, за даними соціологів, майже 80% українців вважає, що російська влада та російський народ однаково відповідальні за війну проти України. 84% українців вважають неприпустимими будь-які територіальні поступки Росії, навіть у разі продовження війни та виникнення інших загроз для країни.

Ілюстративне фото: Володимир Зеленський біля Офісу президента / скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1412
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду