Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

8 Вересня 2023
1035
8 Вересня 2023
12:30

Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

1035
Ведучі – Ксенія Смірнова та Михайло Баранов.
Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»
Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»

Телеканал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин дня «Наше время» з Ксенією Смірновою та Михайлом Барановим. Про це повідомляє пресслужба ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить телеканал «FreeДом».

«Наше время» — це півгодинний підсумковий випуск новин для російськомовної аудиторії за кордоном. «Наш новий проєкт має просте й зрозуміле завдання — запропонувати споживачам новин російською мовою за кордоном, зокрема і в РФ, концентрований, вільний як від відвертої російської дезінформації, так і від прихованих імперських наративів зріз головних подій дня із ключових для нас тем: війна, міжнародна підтримка України, російські воєнні злочини, російські фейки. Бачимо, як Росія видозмінює і посилює свою пропаганду, шукає нові підходи до різних аудиторій, маємо протидіяти всіма доступними й легітимними інструментами, нарощувати присутність через різні майданчики й на різних територіях. "Наше время" — один з таких інструментів, що підбиває і фіксує підсумки дня російською мовою, але з проукраїнської позиції», — говорить Юлія Островська, генеральна директорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить телеканал «FreeДом».

Підсумковий випуск новин виходить у прямому ефірі щодня о 21:00 на каналі «FreeДом», а також на сайті та ютуб-каналі.

«FreeДом» — це канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України.

Читайте також:

У серпні 2023 року на каналі «FreeДом» відбулась прем’єра документального проєкту «Деколонізація» про поневолення корінних народів Росії. Завдання проєкту — «розповісти жителям колонізованих регіонів РФ їхню справжню історію, познайомити з лідерами місцевих рухів за незалежність та показати, які перспективи відкриваються перед російськими регіонами за умови відокремлення від Москви».

У липні 2023 року в ефірі телеканалу «FreeДом» відбулася прем’єра документального проєкту «Сокровища нации» з Денисом Похилою. Це документальний цикл, який адресований корінним народам Росії, демонструє, як Московія, а потім і Російська імперія привласнювала їхні національні скарби, проводила насильницьку асиміляцію, стирала історичну пам’ять, — розповіли автори дослідження.

https://detector.media/rinok/article/215164/2023-08-05-freedom-u-tsyfrakh-dydzhytal-redaktor-pro-pereglyady-ta-audytoriyu/
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1035
Читайте також
28.08.2023 10:00
Ярослав Зубченко
Мар'яна Олійник
Олексій Півторак
Софія Скиба
Денис Шабанін
Вероніка Луцька
«Детектор медіа»
1 827
23.07.2023 12:00
Мар'яна Олійник
Олексій Півторак
Софія Скиба
Денис Шабанін
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
1 826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду