detector.media
08.09.2023 12:30
Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»
Канал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин «Наше время»
Ведучі – Ксенія Смірнова та Михайло Баранов.

Телеканал «FreeДом» запустив підсумковий випуск новин дня «Наше время» з Ксенією Смірновою та Михайлом Барановим. Про це повідомляє пресслужба ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить телеканал «FreeДом».

«Наше время» — це півгодинний підсумковий випуск новин для російськомовної аудиторії за кордоном. «Наш новий проєкт має просте й зрозуміле завдання — запропонувати споживачам новин російською мовою за кордоном, зокрема і в РФ, концентрований, вільний як від відвертої російської дезінформації, так і від прихованих імперських наративів зріз головних подій дня із ключових для нас тем: війна, міжнародна підтримка України, російські воєнні злочини, російські фейки. Бачимо, як Росія видозмінює і посилює свою пропаганду, шукає нові підходи до різних аудиторій, маємо протидіяти всіма доступними й легітимними інструментами, нарощувати присутність через різні майданчики й на різних територіях. "Наше время" — один з таких інструментів, що підбиває і фіксує підсумки дня російською мовою, але з проукраїнської позиції», — говорить Юлія Островська, генеральна директорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить телеканал «FreeДом».

Підсумковий випуск новин виходить у прямому ефірі щодня о 21:00 на каналі «FreeДом», а також на сайті та ютуб-каналі.

«FreeДом» — це канал українського державного іномовлення, орієнтований на російськомовних глядачів за межами України.

Читайте також:

У серпні 2023 року на каналі «FreeДом» відбулась прем’єра документального проєкту «Деколонізація» про поневолення корінних народів Росії. Завдання проєкту — «розповісти жителям колонізованих регіонів РФ їхню справжню історію, познайомити з лідерами місцевих рухів за незалежність та показати, які перспективи відкриваються перед російськими регіонами за умови відокремлення від Москви».

У липні 2023 року в ефірі телеканалу «FreeДом» відбулася прем’єра документального проєкту «Сокровища нации» з Денисом Похилою. Це документальний цикл, який адресований корінним народам Росії, демонструє, як Московія, а потім і Російська імперія привласнювала їхні національні скарби, проводила насильницьку асиміляцію, стирала історичну пам’ять, — розповіли автори дослідження.

https://detector.media/rinok/article/215164/2023-08-05-freedom-u-tsyfrakh-dydzhytal-redaktor-pro-pereglyady-ta-audytoriyu/
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY