Права на показ фільму «Довбуш» придбало більше 20 країн

Права на показ фільму «Довбуш» придбало більше 20 країн

25 Серпня 2023
2186
25 Серпня 2023
01:19

Права на показ фільму «Довбуш» придбало більше 20 країн

2186
23-24 серпня прокат української стрічки стартував у країнах Балтії, в Німеччині, Словаччині, Південній Кореї та в Ізраїлі.
Права на показ фільму «Довбуш» придбало більше 20 країн
Права на показ фільму «Довбуш» придбало більше 20 країн

Права на показ українського історичного екшну «Довбуш» придбали більш як 20 країн, у семи з них прокат вже розпочався. Про це режисер стрічки Олесь Санін повідомив кореспондентові «Укрінформу» під час пресконференції з нагоди передпоказу фільму.

«Зараз вже понад 20 країн купили фільм. І цей процес тільки почався», — сказав Олесь Санін.

За його словами, 23–24 серпня покази «Довбуша» стартували у країнах Балтії, в Німеччині, Словаччині, Південній Кореї та в Ізраїлі.

Режисер зазначив, що творці «Довбуша» відмовилися від участі у фестивалях, аби фільм швидше потрапив до глядача.

«Ми будемо на фестивалях, але до класу "А" вже не потрапимо, бо вони завжди хочуть мати свою прем'єру», — зауважив режисер «Довбуша».

Український прокат фільму «Довбуш» стартував у День Незалежності.

19 серпня творча група стрічки вирушила в тур українськими містами, щоби особисто презентувати картину глядачам. У турі беруть участь режисер Олесь Санін, продюсер Максим Асадчий та актори фільму Сергій Стрельников, Олексій Гнатковський, Дар'я Плахтій, Роман Ясіновський, Дмитро Вівчарюк, Ростислав Держипільський, Володимир Бєляєв, Олег Шульга та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2186
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду