Міжнародний форум Kyiv Media Week 2023 відбудеться в Україні вперше від початку повномасштабної війни

Міжнародний форум Kyiv Media Week 2023 відбудеться в Україні вперше від початку повномасштабної війни

14 Серпня 2023
1275
14 Серпня 2023
19:05

Міжнародний форум Kyiv Media Week 2023 відбудеться в Україні вперше від початку повномасштабної війни

1275
Зустріч пройде 4 жовтня у Києві в культурному кластері «Краків».
Міжнародний форум Kyiv Media Week 2023 відбудеться в Україні вперше від початку повномасштабної війни
Міжнародний форум Kyiv Media Week 2023 відбудеться в Україні вперше від початку повномасштабної війни

Міжнародний форум Kyiv Media Week цього року відбудеться в Україні. Першу повноцінну зустріч від початку повномасштабного російського вторгнення проведуть 4 жовтня у Києві в культурному кластері «Краків» (Русанівська набережна, 12). Про це повідомила пресслужба заходу.

«Цьогоріч ми жартома називаємо наш форум Kyiv Media Wednesday. Оскільки замість традиційного тижня матимемо лише одну середу. Зате яку! Ми вдома! Говоритимемо про найважливіше, підібʼємо підсумки цих надскладних для країни та індустрії півтора року, надихнемося силою, працьовитістю, успіхами та планами один одного, подякуємо нашим воїнам і вшануємо памʼять колег, які вже не з нами», — зазначила керівниця KMW Катерина Удут.

У фокусі програми форуму — найважливіші питання і процеси української контент-індустрії. У рамках цьогорічного Kyiv Media Week відбудуться аналітичні доповіді, панельні дискусії, презентації, пітчинг серіальних проєктів і кілька неформальних культурних заходів.

Спікерами форуму стануть топменеджери медіагруп, продакшн-компаній і платформ, продюсери кіно та серіалів, представники державного сектору та міжнародних організацій, локальні експерти у сфері аналітики телебачення, рекламного ринку, інновацій тощо.

Учасники почують про загальний стан індустрії, стратегії розвитку й плани на майбутнє лідерів ринку, унікальні колаборації та нестандартні рішення на шляху до партнерств на локальному і міжнародному рівнях. Окрім цього, організатори порушать питання щодо держпідтримки та співпраці з фондами та донорами інших країн, нових підходів до аналізу аудиторії, зміни глядацьких вподобань у споживанні контенту, важливості євроінтеграції, дотримання західного вектору в кіно- і телевиробництві та вплив інновацій на розвиток аудіовізуального сектору.

Після бізнес-програми буде можливісь поділитись враженнями у більш неформальній атмосфері. Наприкінці вечора усіх акредитованих гостей форуму запросять до кінозали для ексклюзивного допремʼєрного перегляду трилеру «Між нами» режисерки Соломії Томащук з Анастасією Пустовіт та Ірмою Вітовською у головних ролях.

Заповнити заявку на участь у KMW’23 можна у формі за посиланням. Вартість квитка — 1600 грн.

Нагадаємо, у 2022 році міжнародний медіафорум Kyiv Media Week відбувся в Італії, Чехії та Франції. В Україні записи подій KMW 2022 були доступні онлайн.

Тематика минулорічного форуму була зосереджена на потужностях українського медіабізнесу, викликах, які він долає, історіях успіху, відновленні індустрії після перемоги України, моделюванні можливих сценаріїв розвитку кожного медіасектору та адаптації до нової реальності разом та у складі європейської спільноти.

Детальніше про те, на яких темах був сфокусований Kyiv Media Week у 2021 році, читайте за посиланням

Фото: пресслужба Kyiv Media Week

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1275
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду