Галина Григоренко йде з посади заступниці міністра культури

Галина Григоренко йде з посади заступниці міністра культури

29 Липня 2023
3501
29 Липня 2023
12:57

Галина Григоренко йде з посади заступниці міністра культури

3501
Вона була заступницею міністра з липня 2022-го.
Галина Григоренко йде з посади заступниці міністра культури
Галина Григоренко йде з посади заступниці міністра культури

Заступниця міністра культури та інформаційної політики Галина Григоренко написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це вона повідомила 28 липня на своїй фейсбук-сторінці.

«"Ти маєш випити цю чашу до дна", — сказала мені одна розумна людина свого часу. Дякую всім, хто був поруч, за підтримку; всім, у кого були інші погляди, за можливість навчитись дивитись на речі і ситуації з іншого боку; всім, хто відкрив мені нові грані партнерства і дружби; всім, хто, не зважаючи на складні умови, продовжував свою роботу. Сьогодні ухвалила рішення написати заяву про звільнення за власним бажанням», — написала Григоренко.

Вона також додала, що планує завершити свої зобовʼязання та розпочаті раніше проєкти протягом наступних днів до офіційного звільнення.

«Детектор медіа» звернувся до пані Галини по коментар та очікує на її відповідь. 

Галина Григоренко була заступницею міністра з липня 2022-го. Раніше вона  очолювала Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти. 

Нагадаємо, 28 липня Кабінет Міністрів призначив тимчасовим виконувачем обов’язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва.

Карандєєв працює в структурі Мінкульту з 2014 року. З 2020 року був першим заступником міністра, а до того коротко — радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Фото: МКІП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3501
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду