Київ та Холм з’єднає потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни»

Київ та Холм з’єднає потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни»

26 Липня 2023
2113
26 Липня 2023
19:40

Київ та Холм з’єднає потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни»

2113
Наразі в Києві також триває знімання проморолика проєкту, в якому взяли участь тренери шоу. За ідеєю творців відео, тренери зустрічаються на вокзалі та сідають у новий червоний потяг «Укрзалізниці», брендований «Голосом країни», щоб вирушити на знімальний майданчик у Варшаві.
Київ та Холм з’єднає потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни»
Київ та Холм з’єднає потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни»

«Голос країни» у співпраці з АТ «Укрзалізниця» та Port of Culture реалізували проєкт брендингу потяга сполученням Київ—Холм, який уже найближчим часом вирушить у перший рейс. Пасажири розпочнуть свою подорож під саундтрек європейського сезону шоу, який лунатиме на пероні вокзалу. Про це повідомила пресслужба «1+1 media».

«Цього року ми розширюємо межі проєкту і створюємо нові цікаві колаборації. Потяг до "Голосу країни" — одна із них. Під час наших марафонів Save Ukraine я познайомився з Катею Тейлор, і тоді ми захотіли створити щось особливе в рамках "Голосу країни".

Я вважаю, що українське мистецтво і сучасні художники повинні бути причетні до створення контенту. Цей потяг символізує єднання між Україною та Польщею, це наша подяка країні, яка простягнула руку допомоги та завжди і всебічно підтримує на шляху боротьби із російською агресією», — розповів продюсер проєкту Володимир Завадюк.

Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабне вторгнення Росії. Окрім цього, на ньому можна побачити музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах, а також головний слоган сезону: «Голос України звучить в Європі» — українською та польською мовами. 

Ілюстрацію до вагону створив художник Олександр Грехов за сприяння кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture Каті Тейлор.

Наразі в Києві триває знімання проморолика проєкту, в якому взяли участь тренери 13 сезону. За ідеєю творців відео, тренери зустрічаються на вокзалі та сідають у новий червоний потяг «Укрзалізниці», брендований «Голосом країни», щоб вирушити на знімальний майданчик у Варшаві.

Нагадаємо, канал «1+1» підтвердив, що зйомки відбуватимуться у Варшаві, але не назвав польського мовника, який співпрацюватиме з ним.

З українського боку над проєктом працює Big Brave Events — підрозділ «1+1 media», який реалізує великі міжнародні проєкти.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що канал «1+1» розпочинає зйомки чергового, тринадцятого, сезону музичного талант-шоу у співпраці з Польщею.

У березні цього року на польському інтернет-порталі Gazeta.pl з’явилась інформація, що з пропозицією допомогти у створенні масштабного телепроєкту виступила компанія Telewizja Polska (TVP).

У публікації Gazeta.pl також ішлося про те, що виробництво «Голосу країни»-13 фінансуватиме TVP. Про це виданню сказав президент TVP Матеуш Матишкович.

Крім того, у польських пабліках, зокрема на інстаграм-сторінках WarszawalifeWarszawa.today, почали з’являтися оголошення, в яких українців, що перебувають у Польщі, запрошують взяти участь у зйомках телешоу в ролі масовки.

Також ми повідомляли, що четвертою тренеркою 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» стане співачка Надя Дорофєєва.

Разом із Дорофєєвою тренерами «Голосу країни»-13 стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, а також музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Ведучими в новому сезоні залишаться Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Проєкт вийде восени в ефірі телеканалу «1+1 Україна».

Фото: пресслужба «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2113
Читайте також
01.08.2023 16:51
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
4 811
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс
283 дн. тому
А почему невозможно купить билет до Польши??? Мафия укрзализниці всё блокирует...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду