detector.media
21.06.2023 13:12
MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»
MEGOGO безкоштовно транслюватиме події «Книжкового Арсеналу»
Перегляд подій «Книжкового Арсеналу» на MEGOGO буде безкоштовним і для незареєстрованих користувачів.

Медіасервіс MEGOGO ексклюзивно транслюватиме події з ХІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал»

Пряма трансляція розпочнеться 22 червня о 17:50 за київським часом з промо-відео з кураторами програм, кураторкою фокус-теми — Наталією Гуменюк та представницями інституцій, які презентують свої спецпрограми — Тетяна Терен (Український ПЕН) та Олена Гончарук (Довженко-Центр).

Продовжить програму о 18:00, дискусія українських військовослужбовців «Демократія і війна», на якій учасники обговорять що таке армія демократичної країни та якою є справжня ціна демократії.

Також, о 20:00 транслюватиметься дискусія «Наш Крим: на сторінках книжок», під час якої учасники спробують поставити запитання до майбутнього крізь призму літератури та знайти на них відповіді.  Яким ми бачимо Крим у сучасних книжках про нього? Яку унікальність погляду привносять у літературу кримські автори? І головне: чи може література стати справді ефективним інструментом у процесі реінтеграції Криму після перемоги України?

Перегляд подій Книжкового Арсеналу на MEGOGO буде безкоштовним і для незареєстрованих користувачів. Усі охочі можуть приєднатись із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інші девайси, підключені до інтернету. Після завершення прямої трансляції – перегляд буде доступним у записі.

Трансляція подій розпочнеться о 17:00 22 червня, переглянути її можна за посиланням.

Нагадаємо, що MEGOGO у 2021 році також  забезпечував трансляцію подій десятого міжнародного фестивалю.

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Працює в країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.  Доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту.

Графіка: MEGOGO

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY