Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва

Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва

15 Червня 2023
1557
15 Червня 2023
15:49

Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва

1557
Він вважає, що це пов’язано з його журналістською діяльністю.
Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва
Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва

У ніч з 14 на 15 червня в Рівному невідомі спалили автомобіль журналіста Влада Ісаєва. Про це він повідомив у своєму фейсбуці. 

«Я все свідоме життя в журналістиці — критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто — моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей “хтось” настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє “фе”. Тож він тупо підпалив автомобіль», — написав Ісаєв.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв зазначив, що є редактором ІА «Західний аргумент». Щоправда, сайту в цієї агенції вже немає, а останнє повідомлення на фейсбук-сторінці інформагентства було у 2021 році. 

У минулому Ісаєв був журналістом газети «Рівне вечірнє», а також редактором сайту «Прес центр».

Влад Ісаєв

Також журналіст повідомив ІМІ, що не знає, з якими матеріалами може бути пов’язаний підпал. Він відмовився коментувати події, поки працює поліція. 

Пресслужба Головного управління поліції в Рівненській області повідомила, що інформація про підпал легкового автомобіля надійшла 15 червня о 3:45.

«Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні поліції.

Внаслідок підпалу пошкоджена передня частина авто. Поліцейські оглянули місце події, вилучили автомобіль та відправили його на спецмайданчик.

Правоохоронці розглядають різні версії злочину, одна з яких — журналістська діяльність.

Влад Ісаєв подав заяву до поліції і надав свідчення. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що 8 червня під час зйомки телесюжету в Києві побили локального продюсера телеканалу Al Jazeera Arabia Вадима Томашевського

Читайте також:


Фото: Влад Ісаєв / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1557
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
законослухняний громадянин
316 дн. тому
А хто такий журналіст влад ісаєв?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду