detector.media
15.06.2023 15:49
Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва
Невідомі спалили автомобіль рівненського медійника Влада Ісаєва
Він вважає, що це пов’язано з його журналістською діяльністю.

У ніч з 14 на 15 червня в Рівному невідомі спалили автомобіль журналіста Влада Ісаєва. Про це він повідомив у своєму фейсбуці. 

«Я все свідоме життя в журналістиці — критичній журналістиці. Тому єдина версія нічного підпалу мого авто — моя професійна діяльність, якої хтось дуже боїться. І цей “хтось” настільки боязливий, що йому навіть забракло духу висловити мені в очі своє “фе”. Тож він тупо підпалив автомобіль», — написав Ісаєв.

У коментарі ІМІ Влад Ісаєв зазначив, що є редактором ІА «Західний аргумент». Щоправда, сайту в цієї агенції вже немає, а останнє повідомлення на фейсбук-сторінці інформагентства було у 2021 році. 

У минулому Ісаєв був журналістом газети «Рівне вечірнє», а також редактором сайту «Прес центр».

Влад Ісаєв

Також журналіст повідомив ІМІ, що не знає, з якими матеріалами може бути пов’язаний підпал. Він відмовився коментувати події, поки працює поліція. 

Пресслужба Головного управління поліції в Рівненській області повідомила, що інформація про підпал легкового автомобіля надійшла 15 червня о 3:45.

«Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні поліції.

Внаслідок підпалу пошкоджена передня частина авто. Поліцейські оглянули місце події, вилучили автомобіль та відправили його на спецмайданчик.

Правоохоронці розглядають різні версії злочину, одна з яких — журналістська діяльність.

Влад Ісаєв подав заяву до поліції і надав свідчення. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що 8 червня під час зйомки телесюжету в Києві побили локального продюсера телеканалу Al Jazeera Arabia Вадима Томашевського

Читайте також:


Фото: Влад Ісаєв / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY