detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
17.05.2023 18:30
На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»
На каналі «1+1 Україна» покажуть премʼєру нового проєкту «Мосейчук+»
У рамках програми Наталія Мосейчук спілкуватиметься з людьми, «які впливають на долю нашої країни та своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє».

Невдовзі на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем’єра авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук  «Мосейчук+». Про це повідомила пресслужба «1+1 media».

У рамках програми ведуча спілкуватиметься з людьми, «які впливають на долю нашої країни та своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє». Герої розкажуть, як вони переживають війну і трансформацію України, які складні рішення доводиться ухвалювати і, зрештою, яким бачать майбутнє нашої держави.

«З командою ми почали працювати над телевізійним проєктом, в центрі якого ми — всі, хто готовий засукати рукава і відбудовувати, хто здатен чути іншого, хто наважиться на нові проєкти, хто живе майбутнім, хто відданий інтересам держави і своїх людей, хто ризикував і поклав здоров’я заради інших, хто має бачення і волю створювати, хто торкається сердець і душ.

Я хочу показати, скільки таких неймовірних людей, хочу, щоб вони захопили решту своїми цінностями, своїм лідерством. Щоб було менше непорозумінь та розгубленості, натомість більше впевненості у новому шляху. Важливо, щоб однодумці об’єдналися. Важливо, щоб світлі люли знайшлися. "Мосейчук+" — моя нова робота, я вірю, що вона знайде своїх людей», — розповіла ведуча проєкту. 

Нагадаємо, у березні минулого року телеведуча «1+1» Наталія Мосейчук спільно з командою програми «Право на владу» запустила ютуб-канал. Відеоблогерка публікує ексклюзивні коментарі, запрошує експертів.

Нещодавно Наталія Мосейчук звинуватила члена наглядової ради Суспільного Віктора Бобиренка в поширенні фейків. За її словами, Бобиренко в дописі на власній сторінці у фейсбуку залишив коментар щодо неї, дозволивши собі неприйнятні як для державного службовця та члена наглядової ради речі. Коментар з’явився як відповідь на запитання однієї з дописувачок під дописом члена наглядової ради, мовляв, якої він думки про Мосейчук, яка назвала Суми містом бидла. 

Фото: пресслужба «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY