Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці

Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці

12 Травня 2023
1171
12 Травня 2023
15:35

Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці

1171
Популярним медійним обличчям телеканалу є голова правління фонду Ігоря Палиці Катерина Шкльода.
Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці
Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці

У моніторингу «Детектора медіа» «Зворотній зв’язок з Ігорем Палицею. ТРК "Аверс" (Волинська область) під час великої війни» Мар’яни Олійник повідомляється, що популярним медійним обличчям для ТРК «Аверс» є голова правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

«Сюжети про заходи, проведені за підтримки фонду Палиці, виходять на каналі щодня і потім ще по кілька разів повторюються. Невід’ємний атрибут кожного з цих сюжетів — синхрон очільниці правління фонду. Упродовж десяти днів Катерину Шкльоду можна було побачити в сюжетах про великодні розваги для дітей, волейбольний турнір, чемпіонат із плавання, чемпіонат зі спортивної акробатики, спортивно-патріотичний захід «Спорт, що об’єднує». Фонд Палиці допоміг коштами Луцькому навчально-реабілітаційному центру міськради, який відвідує майже 300 вихованців, і кожен з них потребує особливого догляду. Фонд також подарував путівки до «Артеку» вихованцям Волинської Малої академії наук. У сюжеті про фінал учнівської гри «Зебра», замість синхрону Катерини Шкльоди, був синхрон менеджерки соціальних проєктів фонду Палиці Світлани Мілінчук», — зазначено в моніторингу.

За даними сайту YouControl, телерадіокомпанія «Аверс» зареєстрована 21 травня 1997 року. Керівницею ДП ТРК «Аверс» є Наталія Московка. Засновником юридичної особи — ТОВ «Либідь сервіс» з адресою в Києві. «Либідь сервіс» пов’язують з компаніями Ігоря Палиці, народного депутата VI, VII і IX скликань, колишнього очільника Одеської ОДА та голови Волинської облради, лідера партії «За Майбутнє».

Скриншот відео: ТРК «Аверс» / ютуб

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду