detector.media
12.05.2023 15:35
Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці
Волинський канал «Аверс» щодня піарить фонд Ігоря Палиці
Популярним медійним обличчям телеканалу є голова правління фонду Ігоря Палиці Катерина Шкльода.

У моніторингу «Детектора медіа» «Зворотній зв’язок з Ігорем Палицею. ТРК "Аверс" (Волинська область) під час великої війни» Мар’яни Олійник повідомляється, що популярним медійним обличчям для ТРК «Аверс» є голова правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

«Сюжети про заходи, проведені за підтримки фонду Палиці, виходять на каналі щодня і потім ще по кілька разів повторюються. Невід’ємний атрибут кожного з цих сюжетів — синхрон очільниці правління фонду. Упродовж десяти днів Катерину Шкльоду можна було побачити в сюжетах про великодні розваги для дітей, волейбольний турнір, чемпіонат із плавання, чемпіонат зі спортивної акробатики, спортивно-патріотичний захід «Спорт, що об’єднує». Фонд Палиці допоміг коштами Луцькому навчально-реабілітаційному центру міськради, який відвідує майже 300 вихованців, і кожен з них потребує особливого догляду. Фонд також подарував путівки до «Артеку» вихованцям Волинської Малої академії наук. У сюжеті про фінал учнівської гри «Зебра», замість синхрону Катерини Шкльоди, був синхрон менеджерки соціальних проєктів фонду Палиці Світлани Мілінчук», — зазначено в моніторингу.

За даними сайту YouControl, телерадіокомпанія «Аверс» зареєстрована 21 травня 1997 року. Керівницею ДП ТРК «Аверс» є Наталія Московка. Засновником юридичної особи — ТОВ «Либідь сервіс» з адресою в Києві. «Либідь сервіс» пов’язують з компаніями Ігоря Палиці, народного депутата VI, VII і IX скликань, колишнього очільника Одеської ОДА та голови Волинської облради, лідера партії «За Майбутнє».

Скриншот відео: ТРК «Аверс» / ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY