Стрічку «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival в Італії

Стрічку «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival в Італії

23 Квітня 2023
944
23 Квітня 2023
16:45

Стрічку «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival в Італії

944
Цього року фестиваль проходитиме з 28 квітня по 7 травня в італійському місті Тренто.
Стрічку «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival в Італії
Стрічку «Між небом та горами» покажуть на Trento Film Festival в Італії

Документальну стрічку «Між небом та горами» режисера Дмитра Грешка і продюсерки Поліни Герман цьогоріч покажуть на кінофестивалі Trento Film Festival в Італії. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Держкіно.

Фільм буде представлений у секції High Lands, яка презентує творче документальне кіно на теми гірського суспільства, традицій та мінливих ландшафтів.

«"Між небом та горами" розповідає про події 2020 року, коли світу загрожує пандемія нового та невідомого коронавірусу. В цей час гірське село Колочава на Закарпатті продовжує жити буденним життям, адже люди тут постійно постають перед труднощами. Єдина станція швидкої допомоги в селі та чотири жінки-фельдшерки працюють у звичайному режимі», — зазначили у відомстві.

Фільм створено Up Ua Studio за підтримки Держкіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Відзначимо, що Trento Film Festival є найстарішим міжнародним кінофестивалем, присвяченим горам, пригодам і дослідженням. Цьогоріч він проходитиме з 28 квітня по 7 травня в місті Тренто, Італія.

Нагадаємо, торік фільм «Між небом та горами» змагався у конкурсній програмі кінофестивалю Kharkiv MeetDocs  разом зі стрічками «Плай» Єви Джишиашвілі, «Щоденники нареченої Христа» Марти Смеречинської, «Привоз» Єви Нейман,  «День українського добровольця» Володимира Тихого,  «Терикони» Тараса Томенка, «Назовні» Ольги Журби, «Не бачити/не грішити» Анни Єресько та «Освітяни. Канікули в окупації» Костянтина Кляцкіна.

З січня 2023-го документальний фільм можна переглянути в онлайн-кінотеарі Takflix. Стрічка доступна у всьому світі з українськими, англійськими та німецькими субтитрами. 

У 2021 році «Між небом та горами» став переможцем Work in progress Одеського міжнародного кінофестивалю. Стрічка також стала переможцем 14-го пітчингу Державного агентства України з питань кіно та отримала державне фінансування. 

Фото: фейсбук-сторінка фільму «Між небом і горами»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
944
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду