Журналісти The New York Times влаштували страйк

Журналісти The New York Times влаштували страйк

8 Грудня 2022
1071
8 Грудня 2022
14:59

Журналісти The New York Times влаштували страйк

1071
Працівники вважають, що переговори про умови нового контракту між їхньою профспілкою та керівництвом компанії затягнулися.
Журналісти The New York Times влаштували страйк
Журналісти The New York Times влаштували страйк

Репортери та редактори американської газети The New York Times 8 грудня оголосили одноденний страйк. Вони незадоволені переговорами між профспілкою та керівництвом компанії про умови нового контракту. Про це йдеться на сайті видання.

Контракт між компанією The Times та профспілкою The New York Times Guild закінчився в березні 2021 року. Відтоді сторони провели близько 40 раундів переговорів. Сторони не змогли дійти згоди щодо збільшення зарплати, віддаленої роботи, медичного обслуговування та інших питань.

«Пропозиція щодо заробітної плати все ще не відповідає економічним вимогам. Вона значно відстає від рівня інфляції та середнього зростання заробітної плати в США», – заявили у профспілці.

Також під час переговорів сторони обговорювали політику повернення на роботу та систему оцінки продуктивності співробітників компанії, яку профспілка вважає дискримінаційною.

Це перший страйк в газеті приблизно за 40 років. Понад 1100 співробітників підписали зобов’язання страйкувати протягом 24 годин. Профспілка представляє близько 1450 співробітників у відділах новин, реклами та інших сферах компанії. У редакції The Times працює понад 1800 осіб.

The New York Times — найстаріша щоденна газета у Сполучених Штатах Америки. Її заснували 18 вересня 1851 року. Газета 112 разів вигравала Пулітцерівську премію.

Фото: The New York Times

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1071
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду